Партнер рубрики Події

Люди скаржаться, що в них забрали комфортну зупинку, щоб зробити магазин. А нова їм не подобається

Люди скаржаться, що в них забрали комфортну зупинку, щоб зробити магазин. А нова їм не подобається
  • Тернополяни  скаржаться на нову скляну зупинку громадського транспорту на вулиці Митрополита Шептицького.
  • Раніше зупинка була облаштована всередині приміщення. Тепер там облаштовують магазин.

На запинку на вул. Шептицького тернополяни скаржились і раніше. Тоді люди казали, що розташовану всередині приміщення зупинку, забрали у заради відкриття магазину. На місці зупинки і справді відкрили магазин. 

А нова скляна зупинка громадського транспорту, яку встановили поруч не сподобалась тернополянам, оскільки там всього 4 – 5 місць для сидіння. В негоду неможна сховатись від вітру та дощу, а в спеку доводиться стояти на сонці.

- Раніше було чудово – і сісти можна і від дощу та вітру заховатись, – розповідає тернополянка Марія. – Зараз це якесь посміховисько.

Відео дня

Деякий час були доступні одразу дві зупинки, але коли на місці старої зупинки з’явилися вінка та двері – всі занепокоїлись. Продавці сусідніх магазинів, як і звичайні перехожі, були впевнені, що на новому місці буде магазин. Як стало зрозуміло згодом – в ньому продаватимуть техніку Apple. Про це всі здогадались після того, як на стіні почав з’являтися портрет Стіва Джобса.

- Раніше ми ховались від дощу на зупинці, а тепер будемо в магазині, – каже тернополянин Михайло. – Особисто я можу і постояти, але тут є багато пенсіонерів, які тепер не мають місця, щоб присісти. В обід кілька десятків людей просто стоять поруч зі скляною зупинкою.

Журналіст «20 хвилин» надіслав офіційний запит до міської ради з проханням перевірити наявність дозвільних документів на облаштування магазину на місці зупинки на Шептицького. Наразі ми очікуємо на офіційної відповіді.

Опитування

А як вам нова зупинка на Шептицького?

Нагадаємо, відтепер у Тернополі усі зупинки громадського транспорту мають виглядати однаково. Таке рішення прийняли на одному із виконкомів. Перші оновлені та модернізовані зупинки громадського транспорту з’являться на території Тернопільської громади уже до кінця цього року, повідомляє прес-служба міської ради. 

6 серпня прес-служба повідомила, що відповідно до ескізів, основними елементами конструкції є: накриття зупинки, що забезпечить ефективний захист від сонця, бокова частини, влаштована з гартованого скла з антивандальною плівкою, комфортні дерев’яні або пластикові лавки для сидіння, розміщення рекламного сітілайту та електронних табло і таблиць із розкладом та схемою руху транспорту. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Cupertino

    На зупинці Шептицького знайшли захоронення древніх сарматів. Йдуть розкопки
  • Cupertino

    Our company was trying to open official Apple Store in Ternopil, UA but after this article we decided to close all investments into Sheptytskoho bus station. Quit sad situation but our company should move forward - it is life.
  • Іван Теодорович

    Our company was trying to open official Apple Store in Ternopil, UA but after this article we decided to close all investments into Sheptytskoho bus station. Quit sad situation but our company should move forward - it is life.

    Іван Теодорович reply Іван Теодорович

    перекладіть, бо я не зрозумів
  • Іван Теодорович

    Мене звати Іван Теодорович і мені 67 років. Щодня я їздив з цієї зупинки на 23 маршрутному таксі до себе на дачу. І в дощ і в спеку, я завжди повинен був сидіти з іншими людьми на старій, незручній зупинці, яка до слова, я впевнений не відповідала ні техніко-архітектурним, ні санітарно-екологічним нормам. І ось минулого місяця, коли змордований я повертався з дачі, я побачив її - високотехнологічну, нанозупинку, виготовлену не тільки з екологічних веганських матеріалів, а й спроектовану в найкращих традиціях європейської школи дизайну Sieber und Schultz. Нові віяння мінімалізму поєнані з функціональною практичністю втілені руками тернопільских майстрів не тільки підняли мені настрій після важкого робочого дня, а й спонукали до рішучих дій. Наступного дня я продав дачу і купив Iphone 11 у хлопців що тепер продають на старій зупинці техніку apple.
    Проектантів прошу додати зарядку на нову зупинку.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up