Партнер рубрики Події

У будинку в Старому парку частково замінили зірваний з п'ятиповерхівки шифер

У будинку в Старому парку частково замінили зірваний з п'ятиповерхівки шифер
  • У жеку стверджують, що подавали цю покрівлю для включення у титульні списки для проведення капремонту, однак дану покрівлю не включили через брак коштів у бюджеті.
  • Комунальники нарікають, що ніхто до них з інформацією про пошкоджену покрівлю не звертався.

На даху будинку, що на вул. Зеленій, 30, вже частково замінили шиферне покриття.

Чи варто мешканцям чекати капремонту – невідомо. У жеку запевняють, подавали цю покрівлю для включення у титульні списки. Однак, у міськраді відмовили, мотивуючи браком коштів.

Нагадаємо, на вул. Зеленій - Дірявий дах, тече зі стелі і по стінах. Мешканці звинувачують у проблемі безгосподарний жек
Як зазначив головний інженер ТОВ «Коменерго Тернопіль» Михайло Сіянчук, впродовж усіх святкових днів працівники підприємства чергували та виїжджали на виклики мешканців. Від жителів будинку на вулиці Зелена, 30 жодного звернення не надходило. Після 18 години першого травня жителі зателефонували на гарячу лінію ТМР 15-80, а 2 травня зранку виклик передали у ТОВ «Коменерго».

Відео дня

- Як з’ясувалося внаслідок обстеження, шквальний вітер зняв шматок шиферу з покрівлі. Покрівля вказаного будинку шатрова, будинок не новий, відтак ТОВ «Коменерго» подавало цю покрівлю для включення у титульні списки для проведення капремонту, однак дану покрівлю не включили через брак коштів у бюджеті, - пояснює Михайло Сіянчук. – Я особисто заходив до скаржниці, спілкувався з нею. Для складання акту щодо затоплення її житла через несправність покрівлі вона не зверталася. Якщо її дійсно затопило, то вона може звернутися до підприємства для фіксації ушкоджень. Станом на 12. 30 2 травня працівниками нашого підприємство покрівлю фактично відремонтовано шляхом часткової заміни шиферного покриття.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    По кількості інтернет проводів та діра там не один рік . Давайте заявку в ЖЕК щоб прибрали горище . Це не мешканці мають звертатися , згідно договору ЖЕК має виконувати огляд інженерних мереж ,конструкції будинку . У них в штаті є майстер дільниці ось він і має робити періодичні оглди будинку ,а не мешканці.
  • Житель

    Титульні списки кажете, та ви подивіться на ці фото, та на тому даху роками ніхто нічого не робив, сміття гори, все гниле, найлегше на когось сперти свою вину. І дуже цікаво, як вони умудрилися за півдня "покрівлю фактично відремонтовано", це ж капітальний ремонт!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up