Партнер рубрики Події

На підпірну стінку на Миру виділять ще майже мільйон

На підпірну стінку на Миру виділять ще майже мільйон
  • У запасі управління ЖКГ на проектно-кошторисну документацію залишилось 1 235 000 грн.
  • З них 900 000 грн виділять на ремонт підпірної стінки на вулиці Миру, а 325 000 - на на проектно-кошторисну документацію. 

Про виділення коштів на ремонт підпірної стінки на вул. Миру йшлося на виконкомі 20 червня. 

- В нас в бюджеті є ще запас коштів - 1 235 000 грн, а враховуючи, що є потреба в четвертій черзі підпірної стіни на вулиці Миру, прошу внести її в список, - каже начальник управління ЖКГ Олег Соколовський. 

Як пояснив заступник міського голови Тернополя із питань житлово-комунального господарства Владислав Стемковський, це питання термінове.

Відео дня

- Потім ще залишиться "хвіст", але він ризику не становить, - каже Владислав Стемковський. - А це об'єкт четвертої черги небезпечна для авто. Це треба доробити і вже забути про цей об'єкт. 

Рішенням виконкому на четверту чергу виділили 900 000 грн та 335 000 на проектно-кошторисну документацію. 

- Ще до руйнування підпірного муру, я як депутат від округу №9, який включає і Миру і Карпенка, звертався до виконавчих органів міської ради щодо ремонту та укріплення об'єкту, - каже Андрій Шкула. - Тоді були нагальніші потреби в місті і коштів не виділили. Стіна зруйнувалась, виникла аварійна ситуація і на проїжджій частині і над стіною, де багатоповерхівки. Тому прийняли рішення про капітальний ремонт. Об'єкт не простий, суми величезні тому роблять чергами. Але вся стіна буде відновлена. Міському голові та колегам депутатам спасибі за розуміння проблеми і її якісне вирішення.

Як каже Андрій Шкула, зверху, над стінкою, буде благоустрій, широка алея, можливо, додаткові паркомісця.

Нагадаємо,  підпірна стінка на  вул. Миру обвалилась на дорогу в червні торік. На час ремонту одну смугу руху перекрили. Громадський транспорт курсує без змін. А от власники авто змушені їхати в об’їзд.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • тойво

    на тій проектно -кошторисній документації мабуть непогано пиляють бюджет.
  • Валера Матів

    335000, це 7 вагонів документації,формату А4))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Тернопільщині відкрили туристичний сезон 21:04 Як тернополяни називали дітей у квітні — найпопулярніші імена хлопчиків і дівчаток 20:00 Куди піти, що подивитися у Тернополі 11-12 травня 19:02 Як буде тривала тривога, випускникам доведеться вдруге проходити тестування Від читача 11:52 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:00 Євробачення 2024: під яким номером виступатимуть alyona alyona і Jerry Heilу в гранд-фіналі і де дивитися 17:00 На Тернопільщині НАБУ викрило розтрату 8,3 млн грн Держрезерву 16:05 У Тернополі перед похороном захисника в могилі виявили гранати часів Другої світової 15:34 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 15:05 У Тернополі двом матерям-героїням вручили сертифікати на квартиру 14:35 «Вони захищали Україну, а ми прикрашаємо»: рідні загиблих захисників висадили алеї з квітами photo_camera 13:54 У тернопільських парках почали працювати атракціони (ціни) 12:51 Біля «Росинки» авто злетіло з дороги: загинув чоловік play_circle_filled 12:20 На фронті загинули Герої з Тернопільщини Олександр Замараєв і Антон Білик 11:45 Зниклу жительку Вишнівця розшукує поліція 11:10 До 9 років тюрми засуджено чоловіка з Тернопільщини, який до смерті побив односельця 10:30 Із 13 травня частково перекриють рух транспорту на Микулинецькій 09:50 До Дня матері у Тернопільській громаді проведуть понад десяток заходів 09:30 Зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Тернополя (партнерський проєкт) 09:09 На Ставі рятували людину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up