Партнер рубрики Події

На похорон завуча 24-ї школи Михайла Близнюка прийшли сотні людей

На похорон завуча 24-ї школи Михайла Близнюка прийшли сотні людей

Тернополянина, 46-річного заступника директора з виховної роботи Михайла Близнюка поховали у четвер, 16 червня, на Міському кладовищі у с. Підгороднє. Провести чоловіка в останню дорогу прийшли його рідні, учні, знайомі.   

На цьому ж кладовищі поховали 14-річну ученицю 24-ї школи, яку намагався врятувати Михайло Близнюк.

Люди, які йшли на похорон Михайла до кінця не вірили, що чоловіка більше немає. Учні востаннє несли своєму вчителеві квіти. 

Previous Next

Відео дня

Священики відслужили панахиду, а рідні Михайла Близнюка плакали та прощались з ним.

Нагадаємо, що у Затоці під час шторму у морі потонули тернополяни. Серед загиблих тернополян - вчитель школи №24 Михайло Близнюк та учні Марта Окаринська та Віталій Данчишин.

Читайте також:  24 школа в жалобі і шоці: про загиблих досі не можуть говорити в минулому часі…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up