На ремонт теплоходу "Герой Танцоров" пішло трохи більше, ніж 800 000 грн

На ремонт теплоходу "Герой Танцоров" пішло трохи більше, ніж  800 000 грн
  • Теплохід планували відремонтувати до кінця червня, проте ремонт затягнувся через велику кількість робіт. 
  • Враховуючи виготовлення документації, ремонт теплоходу обійшовся трохи більше ніж 800 000 грн. 

-    Незабаром ми завершуємо ремонт теплоходу «Герой Танцоров», - каже директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх. – Ми приносимо свої вибачення тернополянам, що в спекотні дні не дали два теплоходи. Але повірте, що це виправдано. Ремонт трішки затягнувся, бо проводили його під наглядом регістру судноплавства України. Ми планували зробити його за місяць, але коли розібрали, то зрозуміли, що ми правильно зробили і, що ремонт затягнеться. Робіт виявилось в рази більше, ніж ми планували.

Читайте також: Теплохід «Герой Танцоров» на капітальному ремонті

На теплоході зробили ремонт нижньої палуби і тої частини, яка йде над водою та частини в межах моторного відсіку. А також замінили вікна.

Відео дня

- У нас є графік, згідно якого ми уже завершуємо роботу, всі уточнення та документації. - каже пан Мастюх. - В перших числах жовтня плануємо пройти техогляди. І надіємось, що погода дозволить ще в цьому році потішити тернополян. І в наступні кілька років теплохід буде на плаву. Воно все стареньке з 1968 року. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • David Starr

    Що означає "в наступні кілька років"? А далі знов мільйон на ремонт?

    proTE$$TOR reply David Starr

    означає, що потім треба буде просто проводити планові ремонти, як це і робилося завжди + ще буде проводитись ремонт днища.

    Петро Білецький reply David Starr

    ТАм за ті гроші вже новий можна було купити. Основна причина дати заробити ПП Парію і отримати відкат, а з того шо на балансі міської ради толку ?

    proTE$$TOR reply Петро Білецький

    "Новий" такий теплохід коштує порядка 30 000 тис $, а той дорожче. Ось тобі відкапіталений такого ж проекту, як і "Танцоров" (М-544) - https://avtobazar.ua/other-proekt-544-1951-kiev-1-9146211-1.html

    а нових прикинь зараз таких практичних як колись і не виробляють, якшо хочеш знати. Так шо не тринди!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up