На що звертати увагу при придбанні продуктів харчування, пояснили в Держпродспоживслужбі.
Значне підвищення температури повітря та сезонність сприяє підвищенню виникненню отруєнь та поширенню спалахів гострих кишкових інфекцій.
Спеціалісти Держпродспоживслужби Тернопільщини закликають жителів області дотримуватися правил особистої гігієни, належним чином здійснювати термічну обробку продуктів та дотримуватися технології приготування страв, повідомляє пресслужба установи.
Купуючи продукти на агропродовольчих ринках, в супермаркетах чи роздрібній мережі варто дотримуватися основних правил:
Довідка. У квітні цього року лабораторії ветсанекспертизи на ринках не допустили до реалізації на агропродовольчих ринках Тернопільської області 732 кг харчових продуктів в асортименті, а саме:
Читайте також Полуниця – по 200, лохина – майже по 800! Які ціни на несезонні фрукти та овочі у Тернополі (ГРАФІКА)
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 44 від 29 жовтня 2025
Читати номер
Там мінімум третю частину треба викидати !10 разів заморожене!
А ці кури ,які продають в м'ясного відділі на столах рядом з свининою - Жах!
Вся птиця- чорна ,перемерзла , мінімум тиждень можуть продавати !
Ганьба вам , контрольні служби !!!