Партнер рубрики Події

Помер військовослужбовець із Кременецької громади

Помер військовослужбовець із Кременецької громади

Помер офіцер районного військкомату  Роман Янчук. Кортеж зі спочилим військовослужбовцем зустрічають в Кременецькій громаді 29 березня.

Кременецька громада втратила військовослужбовця, який помер у лікарні, жителя міста Кременець, старшого лейтенанта ЯНЧУКА Романа Петровича, офіцера обліку мобілізаційної роботи другого відділу Кременецького РТЦК та СП.

Про це повідомив міський голова Андрій Смаглюк.

— 29 березня 2024 року о 14:00 год. біля Трьох Валетів зустрічаємо військовослужбовця ЯНЧУКА Романа. Кортеж зупиниться біля Майдану Волі, де прочитається Євангеліє. Після того кортеж їде до родинного дому де проживав Роман (вул. Київська), одразу відбудеться панахида, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

В суботу, 30 березня 2024 року похорон відбудеться таким чином:

13:00 год. — Літія дома;

14:00 год. — Чин похорону в Соборі Преображення Господнього;

Орієнтовно о 15:00 год. — відбудеться прощання на Майдані Волі.

Поховання відбудеться на кладовищі в селі Великі Млинівці.

— Прохання гідно зустріти та вшанувати нашого військовослужбовця, який віддав своє життя за волю та незалежність України, — написав міський голова.

На зображенні може бути: 1 особа

Громадська організація “Спілка ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ України “Ветеран” в Кременецькому районі" глибоко сумує з приводу смерті свого колеги, пенсіонера ОВС України, військовослужбовця, офіцера обліку мобілізаційної роботи другого відділу Кременецького РТЦК та СП старшого лейтенанта ЯНЧУКА Романа Петровича (26.04.1968 – 28.03.2024 р.р.).

— Поділяємо з усіма непоправну втрату й висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Нехай Господь дасть рідним сили пережити велике горе, — йдеться у тексті співчуття. — Царство Небесне, вічна пам’ять та шана!

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що у Тернополі демонтували куби з портретами героїв війни. Як повідомили у міській раді, куби демонтували для оновлення. Їх встановлюватимуть до визначних дат. 

 

Читайте також:

На бульварі Тараса Шевченка демонтували куби з портретами Героїв

Підтвердили загибель сапера з Борщева Павла Пантєєва

Раптово помер воїн з Чорткова Михайло Соробей

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (26)
  • Стефанія Ломницька

    Вічна пам'ять герою України царство небесне співчуття рідним
  • Андрій Бойко

    Яка причина смерті?
  • Світлана Шушкевич

    Вічна пам'ять і царство небесне.
  • Olia Makogin

    Світла пам'ять Герою України

keyboard_arrow_up