На "Східному" загорілась квартира через чайник. Господаря знайшли без свідомості

На "Східному" загорілась квартира через чайник. Господаря знайшли без свідомості
  • Про пожежу на вул. Героїв Крут, 6 у редакцію "20 хвилин" 5 травня близько 13.30 повідомили очевидці. З їхніх слів пожежа трапилась через чайник. 

- Загорілась квартира на четвертому поверсі, - кажуть очевидці. - На місці є "швидка", патрульні та пожежники. Чоловіка, який в момент пожежі, був у квартирі - вивели. Біля будинку зібралось чимало сусідів те перехожих.

Як повідомили в прес-службі управління ДСНС України в Тернопільські області, причину загорання встановлюють.

- Загорання трапилось на балконі четвертого поверху в будинку на вулиці Героїв Крут, 6, - кажуть в прес-службі. - Пожежу площею один метр квадратний ліквідували о 13.40. 

Відео дня

В кімнаті квартири був чоловік без свідомості, якого винесли на свіже повітря та надали домедичну допомогу. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Демьян

    мдя,а судячи зі світлини  заходили  у вікно кухні третього поверху-очевидці мабуть вміють рахувати лише до двох)

    Стас reply Демьян

    та ні, все добре вони рахують. Пожежники не в ту квартиру лізли, потім сказали, шо там ніхто не відкривав на 4-ому поверсі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up