На Театральному майдані демонструватимуть військову техніку

На Театральному майдані демонструватимуть військову техніку

6 серпня на Театральному майдані Тернополя впродовж дня відбудеться демонстрація бойової техніки 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ.

Можна буде побачити озброєння та транспортні засоби, на яких зараз працює легендарна «крилата піхота», повідомляє прес-служба міської ради.

Крім Тернополя десантники представлять свою техніку і в інших містах області, повідомляє прес-служба обладміністрації.

Ця спільна акція львівських десантників та Тернопільського обласного військового комісаріату охопить обласний центр та районні міста Зборів, Бережани та Збараж, Кременець.

Відео дня

Програма:

6 серпня 2019 року м. Тернопіль, Театральний майдан

7 серпня 2019 року Зборів та Бережани

8 серпня 2019 року Збараж та Кременець

Десантники легендарної 80-десятки вирушають на Тернопільщину реалізувати своє бажання показати усім охочим чим і на чому сьогодні воює «крилата піхота».

Американські броньовані «Хаммери» з’явилися на озброєнні бригади у 2015 році і за цей час вже перестали бути новинкою. А бронеавтомобіль, що приїхав зі Львова, раніше неодноразово був у районі проведення Антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил.

Такі акції в бригаді відбуваються не вперше. А проводять їх для того, щоб молодь та свідомі громадяни не вагалися у прийнятті рішення пов’язати своє життя із службою в армії, зокрема в елітних військах.

— Можливо чоловіки, які бажають укласти контракт із військом мають якісь сумніви, їм не вистачає потримати справжню бойову зброю в руках, послухати як працює двигун бойової машини, відчути її міць, сівши за кермо, щоб прийняти серйозне рішення, а такі демонстрації можуть стати для них мотиваційним чинником, – йдеться у повідомленні на їхній Facebook-сторінці.

Такі акції вже мають результат: у містах, де побували військовослужбовці ДШВ, вже з’явилися зацікавлені кандидати і він сподівається, що згодом їх побільшає.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ната Ли

    Демонстрація нашоі воєнноі техніки,це добре,але бруківка вже вся зруйнована......не витримує вона навантаження......
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up