На Тернопільщині почали виплачувати гроші за зекономлені субсидії

На Тернопільщині почали виплачувати гроші за зекономлені субсидії
  • Жителі Тернопілля, які зекономили у 2016-2017 році  газу чи електроенергії, що використовувалась для опалення,  нарешті отримають  обіцяну раніше компенсацію.
  • Так, від сьогоднішнього дня, 18 грудня, жителі області зможуть отримати гроші за зекономлені субсидії  чи то на банківську картку, чи у відділенні пошти.


Загалом на область прийшло 75, 9 млн грн. Їх роз приділять на 113722 родини.  Скільки отримає родина, залежить від того, скільки вона зекономила. А спосіб отримання коштів вона обирала сама, вказуючи його  у заяві на компенсацію, яку  подавала у місцеві управління соцполітики влітку-восени.


- Цьогоріч Уряд започаткував реалізацію проекту з монетизації частини зекономленої субсидії, - каже директор Департаменту  соцзахисту Тернопільської облдеражміністрації Вадим Боярський. –   Йдеться про те, що хто зекономив 150 кВт електроенергії, що використовувалось на опалення, чи 100 кубів газу, той отримує  компенсацію. Максимальний розмір компенсації на Тернопільщині – 695 грн.


Від сьогоднішнього дня, 18 грудня, гроші уже пішли на картки родин.  Відправили їх для виплати і на поштові відділення. Тож, якщо  з пошти люди ще не отримували повідомлення про перерахунок, то можуть поцікавитись уже й самі.

Відео дня


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up