Біля тернопільського McDonald's встановлюють букву M

Біля тернопільського McDonald's встановлюють букву M
  • Попри всі протести, McDonald's у Тернополі на Майдані Перемоги таки буде.
  • Логотип закладу - велику букву M, яка світитиметься, встановлюють 4 жовтня. Будівництво триватиме ще два-три тижні. 

Нагадаємо, McDonald's повинні були відкрити у Тернополі на вул. Мазепи на День міста, 28 серпня. Однак цього не сталося, тому його відкриють трохи згодом. 

Облаштування території та ремонт всередині приміщення тривають. Як повідомили працівники, будівництво триватиме ще два три-тижні. 

Велику букву М у Тернопіль привезли в обід 4 жовтня. Висота та ширина літери - трохи більше двох метрів. Перед встановленням її очистили від захисної плівки, помили, перевірили електрику, адже літера світитиметься.

Прикріплять її на височезний стовп, який встановили перед закладом. Як кажуть працівники, встановлять літеру трохи пізніше, адже мають виконати ще певні роботи. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Mercedes-Benz Ternopil

    ЗАСТАВНИЙ МУДАК

    Mercedes-Benz Ternopil reply Mercedes-Benz Ternopil

    #ідітьусраку
  • Герасимчук Ростислав

    Пригадую відосік, де купка місцевих маргіналів протестувала проти маку, так смішно, там кожна фраза феєрична: https://www.youtube.com/watch?v=Zk2ZpjLS7O4

    терен reply Герасимчук Ростислав

    маргінали, то якраз ті створіння, що тішаться з тої літери м. То бидло, якому весело від того, що знищено і транспортну розв*язку в місті, що аж стогне від хронічного транспортного колапсу, і ще один сквер з рідкісними деревами, а замість того виросло одоробло з літерою М. Але що поробиш, такі часи... Бидло вибирає собі подібне і те, дірвавшись до влади, не перестає бути бидлом, а тому веде себе як бидло, і в черговий раз познущалось і над містом, над його жителями і просто  над здоровим глуздом.

    Саша reply терен

    Архітектори були проти розміщувати цей заклад саме там, але Заставний усе порішав, то ж його бізнес. Хто краще розуміється в архітектурі народний депутат України чи якісь там архітектори?

    Mercedes-Benz Ternopil reply Саша

    ІДІДІТЬ У СРАКУ ДЕПУТАТИ ТА ЗАСТАВНИЙ

    Саша reply Саша

    Нічого не маю проти McDonald's у Тернополі. Мені більше не подобається, що гроші вирішують все, хочеш хоч на дорозі будуй, маю наувазі генделик Файне Місто, який розміщений прямо на проїздній частині ...

    терен reply Саша

    Та в тому й біда, що в нас маргіналізована влада і натовп, що таких виродків підтримує. . При владі декласовані аморальні створіння, яким плювати на всіх і на все, їм головне їх власний зиск.
    Але які вишиванки вони вдягають, як вони себе в груди б*ють, що вони найбільші патрійоти...
  • Сергій Надал

    Макдональдс - замість пам'ятника воїнам танкістам... Але безмозкі споживачі будуть тут частими клієнтами, будуть приносити виручку.

    Сергій Надал reply Сергій Надал

    Так, мінусуючі дебіли, мої і ваші діди з різних сторін гинули на війні для того, щоб на місці їхньої пам'яті був генделик "М"...
  • Кобра

    Коли відриття
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up