Партнер рубрики Події

Громадський бюджет: на вул. Галицька, 52 відкрили оновлений дитячий майданчик

Громадський бюджет: на вул. Галицька, 52 відкрили оновлений дитячий майданчик

У Тернополі завершують роботи з реалізації проєкту «Реконструкція дитячого майданчика по вул. Галицька 52, облаштування благоустрою», що став одним із переможців «Громадського бюджету 2019» серед малих проєктів.

У рамках даного проєкту ініціативні тернополяни, які проживають на вул. Галицька, 52, самі визначали, які тренажери та гойдалки придбати і встановити на даному майданчику, повідомляє прес-служба міської ради.

Тут облаштовали і атлетичну стінку для молоді, і дитячі гірки та інші сучасні ігрові елементи, а також провели благоустрій території. 

Проводити час на даному майданчику відтепер зможуть як мешканці прилеглого будинку, так і сусідських, зазначають у міській раді.

Відео дня

Нагадаємо. у цьому році за перемогу в «Громадському бюджеті» змагаються 67 проєктів. Голосування триває до 8 листопада.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Тарас

    Якого хр*на громада міста має платити за те що мали б зробити забудовники, або в крайньому випадку організації які обслуговують прилеглі будинки?!
    Ганьба!
    Ці кошти можна було направити на більш соціально нагальні потреби!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up