Партнер рубрики Події

На вулиці Князя Острозького знизили висоту тротуарів на переходах

На вулиці Князя Острозького знизили висоту тротуарів на переходах

На двох пішохідних переходах та тротуарі біля міської поліклініки знизили висоту бордюрів для комфортного пересування людей з інвалідністю. Дивіться, який вигляд мають переходи та де ще у місті планують такі роботи.

 

Підготовчі роботи на вулиці Острозького почали 10 березня. Там зняли частину асфальту та старої бруківки в місцях з високими бордюрами. Станом на 25 березня роботи завершено.

Висоту бордюрів знизили на переході біля перехрестя з вулицею Руською. Ще один перехід біля перехрестя з вулицею Шептицького та булвару Шевченка. 

Відео дня

Також знизили висоту бордюрів у двох місцях неподалік міської поліклініки. 

Нагадаємо, що ремонт тротуарів з пониженням висоти бордюрів замовило управління ЖКГ, благоустрою та екології міської ради. Для цього організували дві закупівлі послуг на суму 134 891 гривню та 94 368 гривень. Роботи виконував підприємець Ігор Дерешівський.

Також роботи з пониження висоти бордюрів планують на вулиці Торговиці на перехресті з вулицею Митрополита Шептицького та провести поточний ремонт ділянки по вул. Торговиця , 37 на переході від торгового центру Novus до Центрального ринку.

Як вважаєте, чи варто витрачата кошти на зниження висоти бордюрів у місті? Проголосуйте та напишіть у коментарях! 

Опитування

Як вважаєте, чи варто знижувати висоту тротуарів?

Читайте також:

На Торговиці знижуватимуть висоту бордюрів та відремонтують переходи: скільки коштів витратять?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Pavl Rebrov

    все через дупу,,,можна ж було зробити це коли бруківку клали.  та пох...✌️
  • Ростислав Радулевич

    За скіки мільйонів гривень?

    Ростислав Радулевич reply Ростислав Радулевич

    Володимир Степанович то побарабану було що незручно ходити людям а тут раз і зробили безкоштовно так?

    Teren Teren reply Ростислав Радулевич

    Та досить вже нести херню про незручно. Там ще далеко було до незручно. Незручно то десь на Тарнавського чи Довженка або Гузара, коли ноги в яму провалюються.

    Мало того, а чому так зробили, щоб незручно? ДБН прочитати дебілам також було незручно? Норми на то що кажуть, чому виродки їх порушили, щоб аж незручно було?

    Володимир Степанович reply Ростислав Радулевич

    Ростислав Радулевич чого так мало ? Потрібно вже було написати мільярдів! Якщо обсирати то конкретно! Так більше повірять в цю брехню!

    Teren Teren reply Ростислав Радулевич

    І, головне, вже скільки разів? Спочатку порушують ДБН, а потім виправляють, але все з нашої кишені...

    І цікаво, а як вони будуть виправляти тротуари і бордюри на Торговиці біля того пілятського Rich Town. То ж якими виродками треба було бути, щоб там такі тротуари зробити. Там здоровому тренованому спортсмену важко пройти... А тут мова про людей на милицях і в колясках. Чи їм там заборонять? Особливим розпорядженням самого надала?

keyboard_arrow_up