Партнер рубрики Події

Напередодні свята Валентина у Тернополі вночі продавали алкоголь

Напередодні свята Валентина у Тернополі вночі продавали алкоголь

На продавців-правопорушників у торговельних об’єктах на бульв. Д. Галицького та Просвіти.

 

Муніципальна інспекція провела черговий нічний рейд торговельними закладами міста. Иакі перевірки вони здійснюють щомісяця.

Під час проведення рейду в ніч з 13 на 14 лютого у торговельних закладах міста працівники муніципальної інспекції в черговий раз виявили, що недобросовісні продавці здійснювали продаж алкогольних напоїв у заборонений Тернопільською міською радою час (з 22:00 год. до 08:00 год.). Про це повідомляє пресслужба міської ради.

За результатами перевірки інспектори оформили адміністративні протоколи за ч. 2 ст.156 КУпАП на продавців-правопорушників у торговельних об’єктах на бульв. Д. Галицького та Просвіти.

Відео дня

В управлінні муніципальної інспекції нагадують, що за вказане порушення законодавством передбачено санкцію у вигляді накладення штрафу від 1700 грн. до 6800 грн.

Раніше в муніципальній інспекції повідомляли про торгівлю алкоголем вночі на вул. Лесі Українки, Кривоноса, Просвіти, Петлюри, проспекті Злуки та бульварі Д. Галицького.

Нагадаємо, магазин на Просвіти щомісяця потрапляє в поле зору управління муніципальної інспекції Тернопільської ради. Щомісяця інспектори оформляють адмінпротокол на продавця, проте ситуація не змінюється.

Читайте також Продавці магазину на Просвіти щомісяця платять штраф за продаж алкоголю вночі
На Лесі Українки і Кривоноса вночі продавали алкоголь
На вул. Просвіти вночі продали алкоголь

У Тернополі вночі продавали алкоголь на "Східному" і "Дружбі"
Алкоголь вночі у Тернополі купити можна... лише у відкритих пляшках
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Інна

    Магазин "оберіг"15 квітня
  • Інна

    А куда повідомляти про продаж алкоголю після 22 і про прострочені продукти регулярно ??
  • Василь Скочило

    ЖД вокзал не відносить до Тернополя. Там свої закони
  • Петро

    А на жд вокзал муніципали напевно боятьсяї йти бо там агресивні пяні щей тягла можуть дати за то що закривають магазин, смішно до сліз
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up