Обленерго оновило Графік погодинних вимкнень електрики на Тернопільщині з 27 березня по 2 квітня

Обленерго оновило Графік погодинних вимкнень електрики на Тернопільщині з 27 березня по 2 квітня

У ВАТ «Тернопільобленерго», як і щотижня, оновили Графік погодинного відключення електричної енергії в Тернопільській області на тиждень 27 березня по 2 квітня.

 

Про це йдеться на сайті підприємства.

Даний графік вимкнення електрики оприлюднений на сайті для ознайомлення, наголошують в Обленерго. Адже, зараз на Тернопільщині не застосовуються вимкнення у відповідності до ГПВ. Тому, якщо виникне необхідність в застосуванні даного Графіка, то енергетики будуть про це повідомляти додатково.

Якщо ж в оселі зникло електропостачання і не було повідомлень про застосування Графіка, то це, швидше за все, аварійне вимкнення. Інформацію про причини вимкнення електроенергії можна дізнатись на сайті ВАТ «Тернопільобленерго» в розділі Аварійні відключення.

Відео дня

Графік погодинного відключення електричної енергії  в Тернопільській області на період з 27 березня по 2 квітня 2023 року

Яка ситуація в енергосистемі країни

Як повідомляє «Укренерго», 24 березня обмеження споживання застосовувалися лише в Житомирській області.

«У Житомирській області через значні пошкодження мереж, внаслідок неодноразових атак росіян, застосовуються обмеження споживання. В інших регіонах обмежень у мережах «Укренерго», які б призводили до необхідності обмеження споживачів, немає».

У компанії зазначають, що за останні півроку ворог завдав 15 ракетних та 18 атак безпілотниками по енергетичній інфраструктурі, завдавши масштабних і складних пошкоджень електростанціям генеруючих компаній та ключовим підстанціям «Укренерго».

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та текст

Нагадаємо, що останнім часом на Тернопільщині не застосовували Графіків погодинного вимкнення електроенергії, натомість є планові кількагодинні вимкнення електрики у споживачів через ремонти електромереж.

 

Читайте також:

Через планові роботи 24 березня відключать світло у селах Великі Гаї та Біла. Яка ситуація в енергосистемі країни?

Обленерго оновило Графік погодинного відключення електрики в Тернопільській області на 20-26 березня

На Тернопільщині обміняли півмільйона ламп. Хто і як ще може це зробити?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up