Партнер рубрики Події

«Пам’ять – це дуже важливо»: на фасаді 20 школи відкриють дошку пам’яті Руслану Муляру

«Пам’ять – це дуже важливо»: на фасаді 20 школи відкриють дошку пам’яті Руслану Муляру
  • Відкриття меморіальної дошки відбудеться 27 травня об 11.15 – у першу річницю загибелі на Сході полковника Муляра. 
  • - Такі, як батько, у своїй роботі небагатослівні, дуже стримані, серйозні, а вдома, у сім’ї, він був щирим, добрим, веселим і дуже життєрадісним, - пригадує донька загиблого альфівця Наталя Качалуба.

Випускнику школи №20, полковнику СБУ Руслану Муляру, який загинув під час виконання бойового завдання на Донбасі, встановлять меморіальну дошку на фасаді рідної школи.

Відбудеться це саме у першу річницю з дня загибелі альфівця.

  • Такі, як батько, у своїй роботі небагатослівні, дуже стримані, скуті, серйозні, а вдома, в сім’ї, він був щирим, добрим, веселим і дуже життєрадісним, - пригадує донька загиблого альфівця Наталя Качалуба. – Зараз пам’ять про нього – це дуже важливо.

Для батька, пригадує донька, було важливим виростити їх Людьми. Привчити до порядку, не соромитись допомагати людям та бути для них корисними. Особливо шанувати і цінувати маму та завжди її підтримувати.  

Відео дня
  • Зараз дуже важливо для нього – це пам’ять: для нас, дітей, для усіх рідних, зрештою, - для майбутніх поколінь, - каже пані Наталія. – І щоб діти знали, що вони (герої АТО – прим. авт.) загинули недаремно. А заради того, щоб діти росли щасливими у мирній країні.

Остаточний варіант меморіальної дошки родина ще не бачила. Тому який вигляд матиме «частка пам’яті» на фасаді його рідної школи – поки не знають. Профінансували її колеги – працівники Тернопільського управління СБУ, розповів директор школи №20 Зеновій Фірман.

  • Руслан Муляр навчався в нашій школі від першого до випускного класу, середню і старшу школи – у спортивному класі, - пригадує Зеновій Фірман. – Наші діти знають про героя-випускника. Ми всі його пам’ятаємо. У нас зараз  навчається його племінник, ще один не так давно закінчив нашу школу.

Відкриють меморіальну дошку Русланові Муляру 27 травня об 11.15. Буде урочиста лінійка, на яку вже запросили родину, співробітників, представників обласної та міської влади. Прийдуть пом’янути товариша і його однокласники та класний керівник. Розмістять меморіальну дошку на фасаді школи – у внутрішньому дворі.

Вічна пам’ять Героєві…

Детальніше читайте "Таких пам'ятають все життя..." У Тернополі попрощалися з Русланом Муляром
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Лана Світла

    СВІТЛА Пам'ять Герою Низький уклін Безмежна вдячність Царство Небесне Вічна Пам'ять
  • Тарас Коковський

    Вічна пам`ять
  • Таля Масловська

    Ангел наш....
  • Валентина Олешко

    Вечная память
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up