Партнер рубрики Події

Патрульні взялись за тернопільських пішоходів. Уже оштрафували 19 порушників

Патрульні взялись за тернопільських пішоходів. Уже оштрафували 19 порушників
Близько тижня нові патрульні Тернополя спостерігають за пішоходами, а любителям переходити дорогу поза пішохідним переходом виписують штраф у розмірі 51 гривня.

- Штрафувати пішоходів почали цього тижня, - повідомляють у прес-службі патрульної поліції Тернополя. - Справа в тому, що спочатку “розбирались” з водіями, щоб ті не порушували правила дорожнього руху. Тепер водії в Тернополі стали трішки чемнішими і поліція почала звертати увагу на пішоходів.

Читайте також: "Самогубці" у Тернополі, або як пішоходи переходять дорогу

Відео дня

Спочатку патрульні попереджали пішоходів і робили усні зауваження, а тепер уже штрафують.

- Штрафують лише зухвалих пішоходів, які переходять дорогу у невстановлених місцях, - коментують у прес-службі. - Штраф за таке порушення - 51 гривня.

Якщо при правопорушнику немає документів, які б засвідчували особу, то патрульні запрошують його у міське відділення поліції, там встановлюють особу і уже тоді виписують постанову. Якщо при людині є документи, то постанову виписують відразу на місці. На постанові є штамп з реквізитами рахунку для оплати штрафу. Оплатити штраф можна у будь-якому банку. Якщо людина протягом 15 днів не сплатила штраф, то він подвоюється. Якщо його знову не сплатити, то справу передають у виконавчу службу.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • Анонім

    Ліниві вони
  • Анонім

    Фігня то все, був свідком як поліція стояла біля автовокзалу, люди переходять дорого де хочуть, кожні 5-10 секунд. Поліція не реагували зовсім... Ліниві дупи.
  • Piter Savka

    Короче, перед тим як переходити дорогу в недозволеному місці, дивіться по сторонам чи поліцейських збоку немає. Тут тими штрафами вони тільки збільшують кількість автотранспортних пригод, бо раніше треба було дивитись чи машина не їде, а тепер ще й чи поліцейських поблизу немає, там можна відволіктись від дороги і попасти під машину.

    Івасик Телесик reply Piter Savka

    А ти переходи там де дозволено, тоді і за поліцаями не треба буде заглядати.

    Piter Savka reply Івасик Телесик

    Та то далеко, обходити х. зна куда, а  так раз і все
  • Олег Кубіцький

    у пішого на дорозі відсутнє знаряддя вбивства, на противагу до водія, тому піший не може бути порушником

    Анонім reply Олег Кубіцький

    Кубіцький, ти з Марса прилетів? Правила одні для всіх, не порушуй і збережеш свої гроші.

    Івасик Телесик reply Анонім

    і життя...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним 09:45 Тернопільська громада втратила Героїв Петра Воробця і Олега Єрмошина 09:00 Масований удар по Україні 8 травня — ворог випустив понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів» 07:59 МВС запустило два нових електронних сервіси для військових. Що з їх допомогою можна зробити 21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up