Переможницею конкурсу "Міс "20 хвилин"-2013 стала Антоніна Богачук

Переможницею конкурсу "Міс "20 хвилин"-2013 стала Антоніна Богачук
Минулої п'ятниці, 14 березня, у нічному клубі Allure відбувся грандіозний фінал-підсумок конкурсу "Міс 20 хвилин"-2013. Переможницею стала романтична і водночас запальна білявка-психолог

У зв'язку із  подіями у країні фінал свята доводилось неодноразово переносити, але врешті-решт цей день настав.

- Сьогодні ми нарешті дочекались свята, - каже Марія Діденко, дизайнер і власниця салону суконь"Орхідея". - Після трьох місяців негативу - світлі і позитивні враження.

У стінах розкішного клубу, під світлом величезної люстри члени журі обирали найвродливішу тернополянку. Зал також не залишався осторонь: кожен вихід дівчат супроводжувався бурхливими оплесками та схвальними вигуками. Між учасницями зовсім не відчувався дух конкуренції - дружня і тепла атмосфера панувала і під час репетицій, і власне на святі.

Відео дня
> Програма свята передбачала кілька етапів. На кожному красуні демонстрували свої переваги. Перший конкурс - представлення, який передбачав вихід у коктейльних сукнях від салону-ательє "Орхідея". У його ході панянки розповідали про свої мрії, прагнення, інтереси та смаки.

Одна учасниця розповіла про мрію стати мільйонеркою, але чесним шляхом. Інша, як виявилося, є учасницею конкурсу "Мастер-шеф", дівчина чудово готує. Дух революції не оминув навіть цей конкурс краси — дівчата завершували промови вже звичним "Слава Україні!", на що зал хором видихав "Героям слава!".

Другий конкурс - традиційно присвячений талантам учасниць. Виявилось, що вміння у дівчат найрізноманітніші. Одні вразили запальними танцями, інші — до мурашок пройняли піснею, треті - малювали графіті на футболках та соколів на папері, четверті - пригощали власноруч приготовленими кулінарними шедеврами.

А одна із конкурсанток похвалилась своїми витворами уже у наступному конкурсі - виході у купальниках, які, до речі, надав партнер свята – Дім спідньої білизни "Софі". Адже дівчата, крім купальників, мали на собі чарівний аксесуар - кокошники із квітів, виготовлені їхньою суперницею Іриною Марчук.

{photo_gallery id=3877|}

Опісля присутні змогли насолодитися вишуканим номером від Ната Тамані – світлодіодним шоу, що вразило усіх світлом та пластикою, енергією та емоційністю.

Фінальним акордом став вихід у вечірніх сукнях, злива подарунків від партнерів та організаторів, безліч теплих слів і хвилюючий момент оголошення переможниці.

- Я хочу сказати, що всі дівчата – молодці! Ви сміливі, красиві, талановиті й показали себе сьогодні якнайкраще,  – сказав Юрій Штопко, регіональний видавець Медіа Корпорації RIA.

Поки учасниці хвилювались перед оголошенням переможниці, а члени журі підбивали підсумки, гості свята оцінили стильне патріотичне дефіле у сукнях із вишиваними орнаментами від салону-ательє "Орхідея".

Спершу подарунки отримували ті, хто найбільше сподобався партнерам свята. Так, ексклюзивну сукню від салону "Камелія" отримала Анна Орел, а сертифікат на послуги салону краси Данилевичів дістався Ілоні Гальчинській. Сертифікат на 600 гривень від магазину модного одягу Fashion Butik  -  за "пластику, динаміку та грацію, продемонстровані у конкурсі талантів", потрапив у руки Антоніни Богачук. Усім красуням дісталися і сертифікати на 20-відсоткову знижку від відомої тернопільської дизайнерки Оксани Бачинської.

 Члени журі зізнаються, що вели бурхливу дискусію, оскільки дівчата були неймовірно чарівними. Тож обирати найкращу виявилось справою нелегкою. Та згодом рішення прийняли - і минулорічна переможниця Олеся Журенко передала свою корону новій "королеві" - Антоніні Богачук. Першою віце-міс стала тендітна Анна Орел, а другою віце-міс - яскрава Ілона Гальчинська.

- Перемога стала для мене цілковитою несподіванкою. – каже чарівна білявка і досвідчений психолог Антоніна Богачук. – Я щиро бажала перемоги кожній дівчині, бо усі дуже талановиті й обдаровані. Усі, безумовно, варті корони. Я дуже рада, що познайомилась із ними. Ми зблизились на репетиціях, бачились поза конкурсом. Впевнена, що товаришуватимемо і після завершення свята. Дуже вдячна організаторам за бездоганну координацію свята, партнерам - за яскраві подарунки, хореографу Юлі Матвєєвій - за безмежне терпіння і талант. Це було чудово!

Дівчина отримала головний приз – подорож на двох до Європи від туристичної агенції "Соната", а також безліч інших призів.

- Спершу планували відправити щасливих переможців до Криму – жартує власниця  "Сонати" Ірина Казанцева, – Однак нехай буде Європа.

- Чудове свято - каже Анастасія Шеремета, тернополянка, яка відвідала вже не один конкурс краси і як учасниця, і як гостя. - Дівчата дуже вродливі і продемонстрували багато талантів. Мені справді дуже сподобалось. А за рівнем організації це шоу навіть перевершило всеукраїнські конкурси, на яких я бувала.

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:06 За хабар в доларах США працівник ТЦК відбувся штрафом. Чи залишається на посаді? 18:01 Медики Тернопільської обласної дитячої лікарні Алла Філюк та Світлана Євтушенко отримали почесні нагороди 17:27 Тернополянці загрожує до восьми років тюрми за крадіжки з супермаркетів 16:30 Скоро сім років з дня вбивства Іринки Мукоїди: розгляд справи у суді… почали спочатку Від читача 08:54 На Тернопіллі шукають роботу 176 осіб з інвалідністю. Роботодавці, які їх працевлаштують, отримають компенсації! 15:50 Вночі буде мороз: на Тернопільщині оголосили штормове попередження photo_camera 15:15 Напідпитку та без водійського посвідчення молодик їздив вулицями Тернополя в комендантську 14:35 Житель Чортківщини за 300 євро хотів відкупити товариша від поліцейських. Йому загрожує тюрма 14:02 Бізнесу не дали ні копійки, а жителі змушені чекати гроші на відновлення житла після обстрілів 13:20 Понад дев'ять тисяч осіб на Тернопільщині складатимуть НМТ. Кількість охочих зростає щороку 12:50 На Тернопільщині судитимуть лікаря ВЛК за те, що підробив діагноз військовозобов'язаному 12:11 «На щиті» повертається захисник з Тернополя Андрій Вовк 11:34 Чому на клумбах у Тернополі замість квітів – бур’яни photo_camera 10:57 Мешканець Заліщицької громади наловив риби у Дністрі на 70 тисяч 10:13 У Тернополі на місяць зупинили котельню. Де не буде води 09:37 У Тернополі — зміни в курсуванні тролейбуса через ремонт дороги на Микулинецькій 09:03 Замість насаджень тепер буде бруківка: на Торговиці спиляли здорові дерева photo_camera 09:02 Зростуть ціни на бензин та алкоголь. Уряд схвалив законопроєкт 08:01 Військові тернопільської 105 окремої бригади ТрО отримали нагороди від Міністра оборони photo_camera 22:03 Ховаються у різних куточках міста: а ви бачили усі бронзові мініатюри в Тернополі? photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up