Партнер рубрики Події

Перевірять роботу Перинатального центру “Мати і дитина”

Перевірять роботу Перинатального центру “Мати і дитина”
У зв'язку з виходом журналістської публікації “Без $ не народиш” у газеті “РІА плюс” від 23 квітня 2014 року, голова Тернопільської обласної ради Василь Хомінець ініціював створення робочої групи з питань вивчення діяльності цього комунального закладу.

 

Створена робоча група має перевірити наведені у матеріалі факти щодо поборів у Перинатальному центрі та випадків професійної недбалості медичних працівників. Перше організаційне засідання групи відбулося у понеділок, 28 квітня.

Відео дня
> Очолив “комісію” заступник голови Тернопілської облради Олег Боберський. Секретарем стала заступник керуючого справами виконавчого апарату - начальник юридичної та кадрової роботи Наталія Дубас. Цікаво, що членами робочої групи стали переважно депутати обласної ради:

Ольга Ганусечич - головний спеціаліст - юрисконсультант Департаменту охорони здоров'я ОДА

Ірина Дерех - начальник відділу прес-служби виконавчого апарату облради

Євген Дутка - заступник головного лікаря Теребовлянської центральної комунальної районної лікарні, депутат облради

Володимир Курило - заступник головного лікаря комунального закладу облради “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”, депутат облради

Володимир Росоловський - начальник відділу з питань управління об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області виконавчого апарату облради

Олександр Стадник - голова постійної комісії облради з питань бюджету

Наталія Турецька - директор центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, депутат облради

Щоб якось “розбавити” це депутатське товариство, у робочу групу запросили громадську активістку, голову правління міського об'єднання всеукраїнського товариства “Просвіта” імені Шевченка, лікаря вищої категорії Дарію Чубату. Окрім того, до проведення перевірки роботи Перинатального центру також долучилася журналіст нашого видання, автор матеріалу “Без $ не народиш” Наталія Олєйнікова.

Від редакції. Ми братимемо активну участь у наступних засіданнях робочої групи. Про результати проведення будь-яких перевірок ми обов'язково повідомлятимемо вас на сайті та на шпальтах газети.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Наталія Бурлаку. Я чудово розумію, як зазвичай відбуваються такі перевірки. Обласна рада запропонувала "РІА плюс" взяти участь у засіданнях робочої групи, і, як на мене, краще піти, аніж відмовитися. Принаймні, ми зможемо оцінити, наскільки обєктивною буде робота цієї "комісії". Ми хочемо, аби створена група справді провела ефективну роботу, а не "поставила галочку" - перевірка відбулася, ніяких порушень не виявили. Хочу Вас запевнити, що особисто я ніяких коньяків розпивати не збираюся.
  • Anonymous

    знаємо які це перевірки....прийшли попили кави з коньячком і по домах! це раз! по друге-про таке не говориться і не попереджається а робиться "втіхаря" а по третє-нема шо провіряти....брали беруть і будуть брати! там треба платити не тільки за пологи А І ЗА ТЕ ЩОБ ВИПИСАЛИ ДОДОМУ!!!! коли я народила...нас в палаті було 3....я з однією дівчиною народили в один день з різницею в 1 год....на третю добу вона збирається додому ну і я звісно також...я здорова..синочок також! так от її виписують а мене ні...думаю в чому справа а оказується щоб дитяча лікарка дала виписку їй треба заплатити 200 грн....як тільки я заплатила вона мені одразу принесла виписку! це просто пипец якийсь....в мене немає слів інших!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому 11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників 10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up