Партнер рубрики Події

Тернопільщина має першу трійню за час війни: дітям уже вибрали імена

Тернопільщина має першу трійню за час війни: дітям уже вибрали імена

Крихітки з першої трійні, народженої за час повномасштабного вторгнення у Тернополі, уже мають імена. Їх перевели на новий етап виходжування — тепер вони будуть цілодобово з мамою.

Діток з тернопільської трійні перевели на новий етап виходжування. Про це 23 листопада повідомила завідувачка інтенсивної терапії новонароджених перинатального центру «Мати і дитина» Неля Скубенко.

— Сьогодні ми наших трійняток Владислава, Демʼяна і Злату перевели на наступний етап виходжування. Діти дихають самостійно, кисню не потребують, толерують належний обʼєм молока. Тепер малята будуть з мамою цілодобово! Зростайте здоровими і щасливими в нашій мирній Україні! — написала Неля Скубенко.

Відео дня

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що 15 листопада в перинатальному центрі «Мати і дитина» народилася трійня — двоє хлопчиків і дівчинка. Вага діток була 1 440 г, 1 730 г і 1 280 г. Малюків виходжують у відділенні інтенсивноі терапії новонароджених.

Трійнята народилися у подружжя лікаря зі Збаража Діани Поберезької та її чоловіка-підприємця Володимира Філика.

Додому родина поїде, коли всі троє наберуть вагу 2 кг.

Щодо імен, то як ми повідомляли, батьки одразу визначилися, що донечку назвуть Златою. А от як зватимуть синочків, батьки вагалися. Серед варіантів були імена Савелій, Дем’ян і Владислав.

Довідка
Це перша трійня цього року в перинатальному центрі «Мати і дитина», минулого у перинатальному також трієнь не було, тільки двійні. У 2022-му їх було 46, а від початку 2023 року народились ще 28.  

 

Читайте також:

Потрійне щастя Діани і Володимира: у перинатальному центрі народилась перша трійня за два роки

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (50)
  • Вова Філик

    Дякуємо за ваші щирі теплі побажання та нехай ваші побажання огорнуть своїм теплом і вас🤗🤗🤗🥰🥰🥰
  • Ксюшка Петрович

    Здоров'я маляткам
  • Надежда Пекач

    Вітаю
  • Елена Прокопенко

    Здоров'я і щасливої долі

keyboard_arrow_up