Партнер рубрики Події

Перевозив дитину на передньому сидінні автівки: патрульні склали протокол на водія з ознаками сп'яніння

Перевозив дитину на передньому сидінні автівки: патрульні склали протокол на водія з ознаками сп'яніння

Патрульні зупилили автомобіль, який порушив правила дорожнього руху, та виявили чоловіка з ознаками алкогольного сп'яніння. На передньому сидінні був його малолітній син. 

Як повідомили у Патрульній поліції Тернопільської області, інцидент траписвся у вівторок, 19 березня, близько 19:00.  На вулиці Новий Світ патрульні зупинили автомобіль Peugeot  за порушення правил дорожнього руху. За кермом перебував чоловік, а на пасажирському сидінні — його малолітній син, якого батько перевозив без дитячої утримуючої системи.

Спілкуючись з керманичем, поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Проте громадянин від проходження огляду на визначення стану спʼяніння у визначеному законодавством порядку відмовився в категоричній формі. 

Патрульні дитину передали матері, а на водія склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП та винесли постанову за ч. 10 ст. 121 КУпАП.

Відео дня

Перш ніж сідати за кермо напідпитку — подумайте про інших учасників дорожнього руху.

Водії! Якщо ж із вами в авто діти, обов'язково подбайте про утримуючі системи для них. Це може бути автокрісло, бустер або ж автолюлька, якщо потрібно перевозити немовля.

Читайте також:

Добре попили, а потім їхав на капоті, злетів і покалічився. Жарти закінчились тюрмою

Збив на пішохідному переході: жінка померла, а водій у суді отримав умовно

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юрій Самуляк

    Мізків немає

keyboard_arrow_up