Партнер рубрики Події

Під час свята «Нова радість стала» зібрали частину коштів на безпілотні комплекси

Під час свята «Нова радість стала» зібрали частину коштів на безпілотні комплекси

Благодійний збір коштів відбувся у рамках зимового календарно-обрядового свята «Нова радість стала».

«Нова радість стала» – традиційний захід у Файному місті, що організовує Тернопільський обласний методичний центр народної творчості. Під час заходу тернополяни мали змогу послухати українські пісні, колядки та щедрівки, безкоштовно посмакувати кутею та отримати гарний настрій. А ті, хто полюбляє речі ручної роботи, могли придбати цікаві прикраси, глиняний посуд та іграшки.

Відео дня

Провідний методист центру Іван Кузишин наголошував, цей захід – гарна можливість для людей трохи відійти від негативних новин, гарно провести час зі своїми рідними і долучитися до добрих справ, яких так потребує сьогодні наша Україна.

— Розуміємо, що в Україні війна, гинуть люди і зовсім не до веселощів. Але цьогоріч ми вирішили, що захід буде більше не про святкування та гуляння, а допомогу та волонтерство. Упродовж різдвяного дійства ми проводимо збір коштів на придбання безпілотних комплексів «Валькірія» для 44-ої окремої артилерійської бригади імені Гетьмана Данила Апостола. Саме ці безпілотні комплекси – очі наших військових, тому маємо допомогти, — каже провідний методист центру Іван Кузишин.

Спільними зусиллями всіх присутніх вдалося зібрати 11500 гривень. І хоча це небагато, але всі ми пам’ятаємо, що саме так і збираються благодійні кошти. Хтось дає п’ять, хтось 20, а хтось 200 гривень.

Читайте також:

Їли кутю, робили дідухів і збирали кошти на ЗСУ: на Театралці відбулося дійство «Нова радість стала» (РЕПОРТАЖ)

Фонд «Повернись живим» оголосив збір на розвідувально-ударні комплекси для тероборонівців з Тернопільщини

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up