Партнер рубрики Події

Почесних тернополян можете запропонувати і ви

Почесних тернополян можете запропонувати і ви

Редакція газети «RIA плюс» та сайту "20 хвилин" цьогоріч пропонує нашим читачам стати тими, хто запропонує до нагородження гідних, на їхню думку, тернополян.

Традиційно на серпневій сесії депутати голосують за список тих тернополян, які отримають відзнаку міської ради чи стануть почесними громадянами. Голосуванню передує кропітка робота з відбору тих, які на думку громадськості, є гідними. «Думкою громади» ж у даному випадку є депутати міської ради, депутатські фракції, громадські організації та спілки, спеціальні комісії ради. Саме вони подають кандидатів, обирають, на їх погляд, найдостойніших, пропускають списки через різні голосування і лиш тоді відбувається нагородження.

Редакція «RIA плюс» цьогоріч пропонує нашим читачам стати тими, хто запропонує до нагородження гідних, на їхню думку, тернополян.

Отож, якщо знаєте людину, яка, на вашу думку, зробила щось вагоме для міста, прославила його своєю працею, змінила чи робить його кращим , гідна отримати відзнакиу надсилайте свої пропозиції на електронну скриньку: [email protected] . Окрім ПІП людини, просимо також долучити її біографічні відомості та причину, чому саме вона варта нагородження. Усі отримані дані ми опрацюємо та скеруємо в міську раду.

Відео дня

- Положення, яким керується міська рада щодо відзнак тернополян, не виключає можливості обговорення кандидатур, наприклад, через ЗМІ, - говорить депутат міської ради Юрій Штопко. - Тому запитати думку та почути пропозиції від тернополян – ідея хороша. Разом з тим, хочу наголосити, шо з-поміж усіх кандидатур, що отримає редакція, найдостойніших буде обирати спеціальна комісія, а затверджувати список переможців будуть саме на сесії Тернопільської міської ради.

 

Минулоріч, нагадаємо, звання "Почесний громадянин міста Тернополя" отримали:

ЛІЩУК Володимир Савич – заступник директора з навчально-тренувальної роботи комунального закладу «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа «Екстрім»;

МУЛЯР Руслан Станіславович (посмертно) – учасник АТО, полковник СБ України;

СТОЙКО Андрій Сергійович (посмертно) – військовослужбовець, учасник подій     Революції Гідності;

ХАРА Олександр Іванович (посмертно) – учасник бойових дій в ДРА, полковник медичної служби,заслужений лікар України;

ГАП`ЮК Ярослав Федорович (посмертно) – науковець, активіст, депутат міської ради першого демократичного скликання.

 

Відзнаками міської ради, за особистий внесок в розвиток науки, економіки, культури та мистецтва, активну благодійну та громадську діяльність, минулоріч, відзначені:

ДАНИЛЮК Михайло Петрович – начальник Управління Державної казначейської служби України у м. Тернополі Тернопільської області в період з 2011-2018 р.р.;

ГУДИМА Олеся Петрівна – художник, літератор,

ЯКИМЧУК Олена Анатоліївна – доцент судинної хірургії кафедри №1 ТДМУ ім. І.Я. Горбачевського, хірург;

ЧИЖ Оксана Володимирівна – лікар медицини невідкладних станів в Центрі екстреної медичної допомоги медицини катастроф.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up