Партнер рубрики Події

Поки маршрутки стоять, тролейбуси заробили за день 200 тис. грн. Але побільшало "зайчиків"

Поки маршрутки стоять, тролейбуси заробили за день 200 тис. грн. Але побільшало "зайчиків"

Бойкот маршрутчиків у Тернополі продовжується. Після засідання двох профільних комісій представники влади та перевізники згоди не дійшли. Тим часом увесь транспортний "удар" на себе взяли працівники КП "Тернопільміськелектротранс".

Саме тролейбуси другий день поспіль розвозять тернополян. Відповідно, пасажиропотік виріс. Як розповів керівник комунального підприємства Андрій Мастюх, за вчорашній день вони перевезли 80 000 чоловік. Це вдвічі більше, ніж зазвичай.

Фактично за день прибуток підприємства збільшився на 67%. Заробили майже 200 тис. грн, це на 80 тис. грн більше, ніж у звичні дні. У соцмережах тернополяни жартують, що такими темпами КП "Тернопільміськелектротранс" зможе розрахуватися зі своїми боргами.

7 листопада на міських маршрутах працюють 54 тролейбуси та 4 автобуси. Це 90% усього транспорту підприємства. На питання, чому не додають інші одиниці на момент відсутності маршруток, пан Мастюх відповідає: "Підприємство на межі виживання".

Відео дня

- Фізично ми не маємо змоги, аби виїхало більше тролейбусів. Адже частина транспортних засобів на ремонті, тривають заплановані регламентні роботи. Не можна взяти й випустити всі технічно непідготовлені тролейбуси на маршрут, - зауважує він. – А тим паче, є брак робочих кадрів. Наразі працюють 82 водії, частина – на лікарняному. І це ще не зима. Почнуть хворіти працівники, - не знаю, як ми будемо то вирішувати.

Разом зі збільшення пасажиропотоку, з'явилася ще одна проблема – "зайчики". Через велике скупчення людей, майже 20% пасажирів їздять без квитків, каже керівник. Працюють контролери, але їм не завжди вдається пробитися крізь натовп.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (27)
  • Mike Morgan

    We offer business & personal loans at 3% Interest Rate. email us at ([email protected]) Phone number: +917428831341 (Call/Whats app)

  • Mike Morgan

    Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.

    Personal Loans (Secure and Unsecured)

    Business Loans (Secure and Unsecured)

    Consolidation Loan and many more.



    Contact US for more information about Loan offer and we will solve your

    financial problem. contact us via email: [email protected]

    Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

  • acil kredi

    Вам потрібна особиста чи комерційна позика без стресу та швидкого схвалення? Якщо так, будь ласка, зв’яжіться з нами, оскільки зараз ми пропонуємо позики під 3% відсоткову ставку. Наша позика є гарантованою та надійною. Щоб отримати додаткову інформацію та подати заявку, надішліть відповідь на цей електронний лист. [email protected], WhatsApp +917338386140

  • Андрей Беспалько

    Шось тут також цифри путають.

    Юлия Сергеевна reply Андрей Беспалько

    Андрей Беспалько теж так думаю

keyboard_arrow_up