Про коронавірус у Тернополі і області "розповідатимуть" жовті плакати і календарики

Про коронавірус у Тернополі і області "розповідатимуть" жовті плакати і календарики

Сьогодні, 27 лютого, в Україні стартує всеукраїнська інформаційна кампанія з протидії проникненню коронавірусу на території нашої держави. 

Уже підготовлені відповідні інформаційні матеріали від Міністерства охорони здоров’я України та Всесвітньої організації охорони здоров'я, у вигляді листівок, брошур та пам'яток, які розповсюджуватимуть спеціалісти під час перевірок, та роз'яснювальних бесід.

Такі плакати і календарики сьогодні показали журналістам тернопільських ЗМІ. У них йдеться про те, як знизити ризик інфікування, як захистити інших від інфікування, чи варто одягати маску, як залишатися здоровим під час подорожі та інше.

Відео дня

 

Держпродспоживслужба Тернопільщини долучається до участі у масштабній інформаційній кампанії з протидії коронавірусу. Про це йдеться у повідомленні на сайті установи.

До проведення роз’яснювальної роботи на території області долучаються спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

Уже найближчим часом спеціалісти районних та структурних підрозділів проведуть просвітницько-роз’яснювальні бесіди у навчально-виховних та освітніх закладах області.

Перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Володимир Богоніс провів селекторну нараду з керівникам районних та міського управлінь, та довів план заходів щодо недопущення потрапляння та поширення на території області кононавірусу, які були визначені на позачерговому засіданні обласної комісії з питань ТЕБ та НС у Тернопільській облдержадміністрації.

Головним завдання усіх структур є об’єднання зусиль у протидії потрапляння коронавірусу на територію України шляхом підвищення обізнаності населення!

Нагадаємо, напередодні у міській раді Тернополя теж заявляли про необхідність розробки плакатів і відео для населення.

«Необхідно, насамперед, розробити плакати з інформацією про протиепідеміологічні заходи щодо поширення збудників грипу та короновірусної інфекції і максимально розповсюдити їх на рекламних тумбах, у ЦНАПі та місцях масового скупчення людей, в тому числі і в громадському транспорті, - наголосив Сергій Надал. – Необхідно також розробити відеоролик з рекомендаціями, як вберегтися від зараження коронавірусною інфекцією, та забезпечити його транслювання у міському громадському транспорті. Потрібно забезпечити проведення протиепідеміологічних заходів в автобусах та тролейбусах, в тому числі регулярну дезінфекцію транспортних засобів та зобов’язати перевізників здійснити закупівлю медичних засобів індивідуального захисту».

А 25 лютого МОЗ показало українцям мультфільми про коронавірус . Це відбулося більше як через тиждень після протестів на Львівщині, Тернопільщині і Полтавщині проти приїзду наших евакуйованих громадян з Китаю у місцеві санаторії і через 5 днів після розміщення на карантин наших громадян в Нових Санжарах на Полтавщині. 

Нагадаємо, 9 днів тому на Тернопільщині люди протестували проти розміщення евакуйованих з Китаю українців в санаторії на Теребовлянщині. 

Згодом люди в цих регіонах пояснювали свої дії браком інформації про інфекцію і відсутність комунікації з владою.

Читайте також Уже не чутки: санаторій на Тернопільщині є в переліку тих, де можуть розмістити евакуйованих з Китаю


Нагадаємо, сьогодні в абладміністрації відбулася пресконференція щодо запобігання занесення та поширення коронавірусної інфекції в області за участі медиків та організаторів охорони здоров'я області.

Читайте також Чи готова Тернопільщина до коронавірусу? (НАЖИВО)
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up