В "Страстях за Ревізором" тернополяни та Притула захищали честь міста

В "Страстях за Ревізором" тернополяни та Притула захищали честь міста
  • Вперше за історію ревізій в Тернополі жоден заклад не отримав відзнаки. 
  • Чому жоден з трьох закладів, в які заходив новий ревізор Микола Тищенко, не пройшов ревізію з'ясовували у пост-шоу "Страсті за Ревізором".
  • На зйомки пост-шоу запросили представників цих закладів та мерію міста. 

Цього року вийде новий сезон "Ревізору" з новим ведучим Миколою Тищенком і першу ревізію вони провели у Тернополі. Відстоювати честь нашого міста у студію пост-шоу "Страсті за Ревізором" їздили начальник управління стратегічного розвитку Юрій Дейнека, начальник патронатного відділу Тернопільської міської ради Катерина Калуш та представники трьох закладів, у яких була ревізія - "Оскар", "Файне місто" та "Стара піцерія".

- Ще з попередніх сезонів у цієї програми такий формат, якщо ревізія стосується міста, то мерія має бути зацікавлена в розвитку туризму, ресторанно-готельного бізнесу, - каже Катерина Калуш. - Нас запросили приїхати в студію і висловити свою думку з приводу цих ревізій. Експерти казали, що вперше за історію ревізії в Тернополі жоден заклад не отримав відзнаки. Але у них змінились критерії оцінювання.

Тепер у ревізора є 5 пунктів, за якими він оцініює заклади - чистота, дегустація страв, цінова політика, інтер'єр та обслуговування. 

Відео дня

- За "Стару піцерію" казали, що це дуже прибутковий бізнес, - каже Катерина. - Бо сама ідея цікава - заклад швидкого харчування з доступними цінами для будь-якої категорії населення. Але, як озвучили експерти, у цьому закладі відсутні будь-які технологічні процеси. Тобто як робили ще за радянських часів, так і досі роблять. 

Загалом під час зйомок пост-шоу, як каже Катерина Калуш, все було дуже конструктивно.

- Питали чи мерія зацікавлена. Ми сказали, що звісно зацікавлені, що нас цікавить думка експертів, - додає Катерина. - Також сказалаи, що плюс Тернополя в тому, що у нас є єдина в Україні гільдія рестораторів. А ведучий Сергій Притула захищав Тернопіль. Він жартома сказав, що за ті гроші, які потрібно витратити на обід в ресторанах Тищенка у Тернополі можна відгуляти весілля. 

Прем'єра нового сезону шоу "Ревізор" буде 27 вересня на "Новому каналі". А пост-шоу "Страсті за Ревізором" в ефір вийде приблизно через два тижні після прем'єри, орієнтовно 9 жовтня.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    в нашому місті рука руку миє ось вам вся правда , побільше б таких не залежних перевірок і не тільки в закладах харчування ... в нашому місті все через знайомих родичів і гроші обсеруть на всю країну і правильно зроблять
  • Роман

    "Стара піцерію", то взагалі позор. Висить пристрій, який мав би видавти серветки, ЗАВЖДИ БЕЗ серветок. Таке враження, що туди заправляють серветки лише коли приходить, якась перевірка. Правда на касі, тьотя яка продає може кинути кілька серветок на твоє прохання, але спробуй взяти більше одної то буде на тебе ще кричати.

    А коли купляєш піцу на виніс і просиш серветку, то каже НЕ положено :) Совок, Але дешево і смачно. Правда грязно ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up