"Пробіжи за Vоїнів": у Тернополі долучаються до всеукраїнського забігу

"Пробіжи за Vоїнів": у Тернополі долучаються до всеукраїнського забігу

Забіг "Поважаю воїнів, біжу за героїв України" відбудеться в Тернополі 25 серпня. До нього запрошують долучитись усіх тернополян.

“Шаную воїнів, біжу за героїв України” - це нова традиція щорічного вшанування пам’яті полеглих воїнів. Це можливість пробігти за кожного з тих, хто захищав нас від війни, подякувати та підтримати близьких наших героїв, зазначають організатори. 

Місцеві жителі зможуть долучитись до всеукраїнської ініціативи 25 серпня, старт - о 10 ранку від Надставної церкви. 

  - Маршрут пролягатиме по набережній, до тенісних кортів, - розповідає один із учасників забігу Роман Павлишин. - Це такий символічний маршрут. Ми пробіжимо за тих хлопців, які вже ніколи не не зможуть пробігти. Ми маємо пам’ятати наших героїв. 

Відео дня

Ініціатори забігу в Тернополі закликають долучатись усіх небайдужих, ветеранів, воїнів, волонтерів. Окрім Тернополя такий забіг пройде ще  у сімох українських містах. 

Організатор забігу – ініціатива Voiny. 

   - Пробіжи в цей день за загиблого героя, де б ти не був! Зроби фото/відео звіт про те, за кого ти пробіг та поділись на своїй сторінці під #вшануй, пишуть Voiny на сторінці у соцмережі.

До забігу приєднуються Тернопіль, Коломия, Чернівці, Луцьк, Суми, Дніпро, Миколаїв, Житомир. Зазначимо, Всеукраїнський Забіг у пам'ять полеглих заснований агентством Republic у рамках ініціативи Voіny. 

Voіny - це перший в Україні соціальний проект, мета якого - підвищити обізнаність українського суспільства про загиблих воїнів, ввести єдину процедуру поховання і заохотити до почесного вшанування захисників України. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    Ось яка це підтримка це п......ц ,а не підтримка . Підтримка це коли багато людей працюють на оборонку і тим самим підтримують воїнів .Хтось може робити безпілотники хтось може стояти на лінії і робити набої ,хтось розробляти новітні взірці озброєння ,а так всі ці пробіжки це дурня оскільки потім всі розбіжуться по барах і забудуть про тих воїнів .
  • Герасимчук Ростислав

    Цікаво чи ті хто голоснув за зе підтримують цей захід?

    Герасимчук Ростислав reply Герасимчук Ростислав

    Ната Ли Пробіли

    Ната Ли reply Герасимчук Ростислав

    Дякую!))))Дуже вірне рішення!Вам,маргіналу,не дотягнутися)))

    Ната Ли reply Герасимчук Ростислав

    Дякую!)))))))

    Герасимчук Ростислав reply Герасимчук Ростислав

    Ната Ли Не бачу сенсу дискутувати з людиною вашої  соціальної групи.

    Ната Ли reply Герасимчук Ростислав

    Не сумуйте!не такий вже і святий ваш по))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up