Партнер рубрики Події

Прокуратура просить скасувати 21 тендер у Тернопільській області

Прокуратура просить скасувати 21 тендер у Тернопільській області

Тернопільська обласна прокуратура вимагає скасувати в регіоні 21 тендер на майже 14 млн грн.

У Тернополі відбулось засідання робочої групи обласної військової адміністрації, на якій обговорили тендери та порушення щодо них. Про це розповіли у пресслужбі ОВА.

— З 1 жовтня в області оголошено 6361 тендер. На сьогодні по тендерах проводять чимало перевірок. Майже 400 запитів щодо встановлених порушень вже надіслали до органів місцевого самоврядування, центральних органів виконавчої влади та суб’єктів підприємницької діяльності, — йдеться у повідомленні. 

Наразі відомо про ще один скасований тендер на понад 93 млн грн. Від прокуратури до суду надійшов 21 позов щодо скасування окремих тендерів, 8 з них вже задоволені. Загальна сума позовів становить 13,9 млн грн, з них на понад 4 млн грн тендерів вже скасовані.

Відео дня

— Основне порушення — невиконання умов тендеру та обмежене фінансування. За даними матеріалами далі будуть працювати правоохоронні органи, — наголосили в ОВА.

Нагадаємо, 28 жовтня відзначають Всеукраїнський день підтримки армії. Традиційно до міськради тернополяни прийшли з українськими прапорами, плакатами, на яких закликають владу відмовитися від некритичних проєктів, та передати кошти на армію.

 

Читайте також:

У туалетах в парку Нацвідродження встановлять двері: ми дізналися скільки коштів витратять

У парку Сопільче копали траншею та пошкодили коріння дерев: ми дізналися подробиці

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up