Партнер рубрики Події

Обстріли 22 березня: на Тернопільщині збили шахед, пошкоджено 25 домогосподарств

Обстріли 22 березня: на Тернопільщині збили шахед, пошкоджено 25 домогосподарств
  • Вибиті вікна та двері, посічені дахи та стіни – такі наслідки чергової атаки від ворога на Тернопільщині. 25 домогосподарств зазнали ушкоджень.
  • Детальніше про наслідки обстрілу влада та спецслужби повідомили журналістам під час брифінгу ОВА.

22 березня ворожі війська вчергове атакували українські міста ракетами та дронами. Загалом росіяни випустили 60 шахедів та 90 ракет різних типів. Цілі російських терористів незмінні: електростанції та лінії постачання енергії, гребля ГЕС, звичайні житлові будинки, навіть тролейбус.

Щодо Тернопільщини, то внаслідок масової атаки ворога, в області зафіксували падіння уламків ворожих обʼєктів на територію приватного домогосподарства. За попередньою інформацією Тернопільської ОВА, місцеві жителі не постраждали.

Також в іншому домогосподарстві цієї ночі, вибуховою хвилею пошкоджені вікна та двері приватного житлового будинку. Обійшлося без постраждалих.

Відео дня

На місця одразу виїхали вибухотехніки та правоохоронці. Вони проводять аналіз речових доказів ворожих злочинів.

На брифінгу Тернопільської ОВА жителів Тернопільщини закликали економити електроенергію та дбати про свою безпеку під час повітряних тривог.

25 домогосподарств зазнали ушкоджень на Тернопільщині після обстрілів.

На місці падіння уламків зараз працюють вибухотехніки та піротехніки. Власники помешкань, які зазнали руйнувань, можуть звернутися до своїх громад, аби отримати компенсацію. 

Комісії встановлять розміри збитків у кожному випадку. До ліквідації наслідків ударів зараз залучені 12 працівники особового складу ДСНС та шість одиниць техніки. 

Під час брифінгу закликали всіх голів громад перевірити укриття, щоб вони були укомплектовані.

В області планують перевірити джерела безперебійного живлення, аби у разі потреби можна було ними скористатися. Відкривати пункти незламності поки не планують.

Читайте також:

Мінують території та евакуюють поранених: тернополяни створили наземні дрони для ЗСУ

Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ

Айтішник, снайпер, артилерист: історія військовослужбовця з Тернополя

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up