Рекордний штраф у Тернополі: перевізника оштрафували на 45 тисяч євро

Рекордний штраф у Тернополі:  перевізника оштрафували на 45 тисяч євро

45 тисяч 526 євро 31 євроцент штрафу виписали цими вихідними на одному з пунктів зважування поблизу Тернополя.

Працівники Служби автомобільних доріг у Тернопільській області спільно з працівниками Укртрансбезпеки  провели зважування та заміри вантажу. Антирекордсмен рухався дорогами області  з вагорю у 200! тонн.

Нагадаємо, у  літню пору на території України і Тернопільщини зокрема, діють обмеження руху великотоннажних автомобілів загальною масою понад 24 тонни у спекотні дні літнього періоду (при температурі 28 і більше градусів за Цельсієм) з 10.00 до 22.00 год.

У Службі автомобільних доріг у Тернопільській області пояснюють, що заборону ввели, аби автошляхи, покриття яких під сонцем стає еластичнішим, не руйнувалися. Окрім того надміру навантажені транспортні засоби створюють загрозу безпеці руху для інших водіїв та пішоходів.

Відео дня

Важливо розуміти, що для того, аби дороги залишались  комфорними та безпечними в користуванні, потрібноїх не лише ремонтувати, а й берегти. 

Нагадаємо, що поліція попереджала, що через великогабаритний транспорт буде ускладнений рух

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Dmytro Shvydkyi

    Дибіли рeгламeнтування на осі  а нe на загальну вагу...дибільний журналіст ідіот і нe один
  • Петя

    ха-ха, про те що буде рухатись вдень великий вантаж, і що буде ускладнений рух всі були поперджені, тільки перевізника забули про заборону попередили.  На халяву вирішили бабла зрубити:)
  • Діонісій

    як могли виписати в Україні штраф в євро ? в нас наче гривні ,може в еквіваленті до євро ?

    Максим Підперигора reply Діонісій

    Ви якщо не орієнтуєтесь не позорьтесь. Штрафи за перевищення максимально допустимої ваги траспортного засобу виписують в євро!  Попереджені всі були про те, що вантаж буде рухатись щз 20 години 17 серпня, а він рухався в день 18 числа.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up