Рейд тернопільськими їдальнями: чи смачно у їдальні "Смакота"

Рейд тернопільськими їдальнями: чи смачно у їдальні "Смакота"

Цикл публікацій про тернопільські їдальні продовжує "20 хвилин". Ми перевіряємо популярні їдальні міста, де можна швидко та недорого поїсти. Звертаємо увагу на ціни, санітарію, обслуговування закладу. А прочитати про це ви можете щопонеділка о 19.00. 

У цій публікації - їдальня "Смакота", що в корпусі ТНЕУ на "Новому світі". Там можуть пообідати викладачі, студенти та усі охочі тернополяни. 

Адреса. вул. Чехова, 8, корпус ТНЕУ - факультет комп'ютерних інформаційних технологій. Їдальня працює на першому поверсі. Графік роботи з 9.00 до 15.00 у будні. 

Інтер'єр. Приміщення їдальні невелике, світле, відремонтоване. Столи та крісла нові, чисті. Їх у їдальні 10. При вході у їдальню є вішак для одягу та дзеркало. Поруч стоять столи для брудного посуду та підносів. У буфеті є випічка, печиво, порційні салати, холодильник з напоями, кавоварка. Також стоять чисті підноси, виделки та ложки. На стіні висить велике меню. На столах зручні сільнички з перечниця. Їдальню уже прикрасили до Нового року: ялинка, святкові декорації на годиннику та на стелі. Також є обігрівач. 

Гігієна. Руки можна помити у вбиральні навпроти їдальні. На умивальниках є мило. 

Обслуговування. Працівниці їдальні привітні, у чистій формі, але без одноразових рукавиць. Замовлення працівниці виносять з закритої кухні, яка відразу за буфетом.  Найбільші черги, зазвичай, з 13 до 14.00. 

Меню та ціни. У їдальні завжди великий вибір у меню. На перше, наприклад, можна замовити суп-харчо. На гарнір - картопляне пюре, гречку, рис з овочами, пшеничну кашу, горохове пюре, макарони. До гарніру - курячі гомілки, тефтелі, тушені гриби, курячу печінку, курячі оладки, котлету. Є салати з синьої капусти, моркви по-корейськи, з буряка. З напоїв можна замовити томатний сік, компот, каву, чай. Обід коштуватиме в середньому 45 грн. 

 

Обід нашому журналісту обійшовся в 50 грн: суп-харчо, рис з овочами, куряча гомілка, салат з синьої капусти, хліб.

Враження. Смачно, але задорого. І суп, і в рис з овочами приготували з рису басматік - смачно. Куряча гомілка теж смачна, не пересмажена. Спеції до смаку, нічого зайвого. Хліб також свіжий, чого не скажеш про салат з капусти - він був трохи в’ялий. Враження склалося, наче він був вчорашній, таким він був і на смак.  Посуд з візерунками, новий. 

Термінал. Немає

 Особливості. Порції великі. У їдальні самообслуговування. Брудний посуд потрібно покласти на столи біля буфету. 

У попередній публікації ми розповідали про їдальню у обладміністрації, "Дешево та смачно", школи №5. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня 14:53 На будівництві Палацу спорту привласнив майже 25 млн грн: слідчі оголосили про підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up