Партнер рубрики Події

"Рухаємо Тернопіль": наймолодший учасник минулорічного забігу знову готується до свята


"Рухаємо Тернопіль": наймолодший учасник минулорічного забігу знову готується до свята

28 травня у Тернополі уже вдруге відбудеться міське спортивне свято "Рухаємо Тернопіль" від Медіа Корпорації RIA та Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення. У рамках проекту ми публікуємо цікаві історії спортсменів та тернополян, які займаються спортом для себе. А також поради дієтологів. 

Про переваги активного відпочинку у попередній публікації розповідав 31-річний Роман Задорожний. В туризмі чоловік уже 17 років.

Цього разу ми розкажемо про наймолодшого учасника забігу "Рухаємо Тернопіль 2016" - Дмитрика. Зараз йому 2 рочки і 8 місяців і він активно готується до цьогорічного забігу.

- Наш малюк змалечку є непосидючим хлопчам, - розповідає мама хлопчика Галина Федорович. - Оскільки ми з чоловіком працюємо у спортивній сфері, то і дитину змалечку долучаємо до різноманітних спортивних заходів.

Відео дня

Перші змагання, які відвідав Діма були зі спортивної аеробіки. Тоді йому було шість місяців. А вже у дев'ять місяців переміг у перших своїх змагання "спритний повзунець", які проходили в рамках Олімпійського дня 2015.

- Після цього активно гуляючи в парку і містом ми готувались до Рухаймо Тернопіль, - каже мама. - Щоправда, усю дистанцію Дмитрику пробігти на своїх ніжках не вдалось. Але з допомогою батька добрався до фінішу і здобув свою другу перемогу.

Насправді, батьки мабуть радіють перемогам свого синочка більше, ніж він сам.

- Адже цим ми стараємось привити йому любов до спорту, спортивної боротьби, активного сімейного відпочинку, - каже Галина. - Надіємось в майбутньому виховати людину з справжніми  цінностями, серед яких є міцна сім'я, яка радіє разом, радіє перемогам та не зупиняється після поразок. Не менш важливою є повага до суперника в змаганнях і до усіх людей поза спортивним життям. Тому запрошуємо усіх взяти участь у "Рухаємо Тернопіль 2017" усією сім'єю. І показуємо на своєму прикладі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Люся Інокентіївна

    Йой, яке малєньке))0 Батьки молодці, подають гарний приклад дитині

    Галина Федорович reply Люся Інокентіївна

    Дякуємо)) Стараємось.  До спорту ще далеко, але активний сімейний відпочинок забезпечуємо йому часто))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up