Партнер рубрики Події

Що робити у критичній ситуації: для тернополян провели навчання

Що робити у критичній ситуації: для тернополян провели навчання

Тернополянам показали, як діяти при повному блекауті.

У Тернополі відбулось навчання, як діяти мешканцям, коли відсутні тепло, вода, електроенергія та газ. Моделювали критичну ситуацію для мешканців будинків на бульварі Данила Галицького, 5 та бульварі Данила Галицького, 10. Про це розповів міський голова Сергій Надал.

— Ми зімітували злиття води із системи опалення і перекрили всі інші комунікації. Людей було евакуйовано у Тернопільський навчально-виховний комплекс «Школа-медичний ліцей №15 ім. Лесі Українки», де було облаштувано пункт тимчасового проживання населення у випадку блекауту, — йдеться у повідомленні.

Відео дня
Довідка
У Тернополі, за інформацією міської ради, на базі освітніх закладів розгорнуто 12 пунктів для  проживання громадян у разі відсутності газу, електроенергії, централізованого тепло- та водопостачання. Для налагодження роботи цих пунктів у разі надзвичайних ситуацій на об'єктах критичної інфраструктури, в місті проводяться відповідні навчання.

Нагадаємо, раніше у Тернополі на масиві «Дружба» мешканців двох багатоповерхівок навчали, як діяти в умовах критичної ситуації та блекауту.

 

Читайте також:

Чи готуються тернополяни до можливих блекаутів? Ми запитали

Без тепла, води та каналізації: тернополянам розповіли, куди звертатися під час блекаутів

У Тернополі відбулися навчання, як діяти при блекауті (РЕПОРТАЖ)

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up