Партнер рубрики Події

Школярі та дорослі вийшли на вулиці, щоб прибрати рідну Теребовлю (ФОТО)

Школярі та дорослі вийшли на вулиці, щоб прибрати рідну Теребовлю (ФОТО)

 У Теребовлі розпочали сезон впорядкування благоустрою. У теплий весняний день на вулиці міста вийшли школярі та держпрацівники, щоб зробити його охайним та красивим 

Фото з спільної праці опублікували на сторінці Теребовлянської міської ради. 

— Відкрили сезон весняного благоустрою Опорний заклад Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Теребовлянська міська рада. Учні та педагоги міських шкіл  прибирали Молодіжний парк від сміття, опалого листя, сухого гілля, — пишуть у міськраді.

Відео дня

Працівники Теребовлянської міської ради впорядкували відпочинкову зону при виїзді з Теребовлі (Чернівецький напрямок), розчистивши її від самосівів кущів і дерев.

Міська влада звертається до усіх установ та організацій, мешканців громади: долучайтесь до заходів з благоустрою, щоб зробити дім чистим, затишним та охайним!

Тривають роботи з благоустрою і в довколишніх селах Теребовлянської громади. У Гумниському старостаті місцеві мешканці об'єднались, щоб впорядкувати територію місцевого кладовища та вшанувати працею тих, хто там спочиває. Світлини «робочого процесу» дивіться нижче.

Нагадаємо, раніше 20 хвилин розповідали історію священика з Лановеччини, який об'єднав громаду, щоб відновити покинуті будинки для переселенців. Покинуті будинки в Шушківцях на Лановеччині, які пустували десятиліттями, стали житлом для сотень переселенців з окупованих і прифронтових регіонів. Дехто з них живе тут досі, ба більше, планує залишитися назавжди.

Читайте також:

Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач12

    Молодці, повага.

keyboard_arrow_up