Партнер рубрики Події

Школярі у Тернополі підуть на канікули на тиждень пізніше

Школярі у Тернополі підуть на канікули на тиждень пізніше

Про те як навчатимуться школярі у Тернополі, повідомив міський голова Сергій Надал.

— Осінні канікули для тернопільських школярів розпочнуться на тиждень пізніше. Поки дозволяє температура повітря діти навчатимуться ще тиждень, щоб зекономити на енергоносіях. Це за умови, що не буде критичних ситуацій з електроенергією. Осінні канікули розпочнуться 31 жовтня, — йдеться у повідомленні міського голови.

Реакція соцмереж

Допис мера активно коментують у соцмережі.

Відео дня

Алла Луценко пише: Усе правильно.

Марія Патей обурюється: Ви хоч трохи думаєте за дітей? Вони вчаться 6 днів на тиждень! Вони на ці канікули ще з вересня чекали, це вже занадто!

Галина Білик пише: Правильне рішення! У нас війна, тому трішки відійдемо від комфорту і менше треба нити! Дякуймо ЗСУ і Богу, що ходимо до школи!!!

Наталія Іванина-Кішай зазначає: Яка купа негативу! Добре, що діти в містах заходу України взагалі мають змогу вчитись і відвідувати школи та інші навчальні заклади!

Машка Сакало вважає: Взагалі не потрібно цих канікул , при теперішній ситуації нехай дітки навчаються поки є можливість очного навчання, краще нехай цей тиждень буде в запасі або ж додати до зимових канікул.

Марія Гураш пише: А може діти більше втомлюються від просиджування з гаджетами, ніж від уроків?Згадую свої шкільні роки-вчились 6 днів, приходили зі школи, поїли ,одночасно роблячи якийсь усний урок , і до роботи(жили в селі),хто корову пасти з книжками в торбі, хто на поле мамі допомагати, ввечері робили письмові уроки, не було відпочинку і в неділю,всі в основному вчились добре, закінчували ВНЗ,технікуми, училища, від чого ж так втомлюються міські діти?

Ольга Ярославівна: Пане мер, ви економите на наших дітях, совісті нема. Майте розум, спершу опалення включіть. В садочках і в школах холодно як "в псярні" Всі публічні звернення батьків щодо вищезазначеного питання категорично проігноровані ... Цікаво, чи на сьогоднішній день в приміщеннях міської ради теж така холодіна? Чи на собі зекономити зась?

Нагадаємо, раніше в Тернопільській обласній військовій адміністрації повідомляли, що з 24 жовтня не всі навчальні заклади Тернопільщини підуть на канікули.

Кожна школа самостійно приймає рішення щодо структури навчального року. Про це розповіла директорка департаменту освіти і науки Тернопільської ОВА Ольга Хома.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up