Партнер рубрики Події

Скандальна водійка каже, що в'їхала в огорожу на Замковій, бо минала собаку

Скандальна водійка каже, що в'їхала в огорожу на Замковій, бо минала собаку
  • 30 липня Наталія Зоткіна двічі стала учасницею ДТП на просп. Злуки і поїхала з місця аварії.
  • 6 серпня знесла огорожу на вул. Замковій і обматюкала патрульних.
  • На одне із судових засідань жінка не з'явилась. А на тих, що була давала дуже оригінальні пояснення. 

Згідно з постановою, аварія на просп. Злуки за участі пані Зоткіної трапилась 30 липня близько 21.40. Жінка порушила правила дорожнього руху, не стежила за ситуацією на дорозі, не дотримувалась безпечного бокового інтервалу та наїхала на припарковане авто. А після зіткнення -  залишила місце ДТП, до якої була причетна.

У судовому засіданні жінка зазначила, що повністю розуміє зміст роз'яснених їй прав, передбачених статтею 63 Конституції України та статтею 268 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Свою вину у вчиненні зазначених адміністративних правопорушень визнала повністю, щиро розкаялась та пояснила, що зіткнення автомобілів не відчула, а тому продовжила рух. 

Об'їжджала собаку

А 6 серпня жінка на Nissan Juke протаранила огорожу на вул. Замковій поблизу готелю "Тернопіль". Жінка була з явними ознаками алкогольного сп'яніння. На все, що говорили патрульні лаялась. Тоді на жінку склали чотири протоколи і винесли одну постанову. 

Відео дня

В першому судовому засіданні, яке відбулось 28 серпня, жінка свою вину у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ст.ст. 124, 139 КУпАП визнала.

Тоді, згідно з постановою, вона пояснила, що їхала вулицею Замковою і раптово на дорогу вибігла собака. Щоб не збити тварину, жінка вирішила здійснити маневр обїзду перешкоди, однак не справилася з керуванням і вїхала у металеву огорожу.

Штраф за знесені чотири секції турнікетної огорожі на вулиці Замковій та дві пошкоджені секції - 10 610 грн пані Зоткіна уже оплатила. Про це повідомили в КП "Тернопільміськсвітло", на балансі якого пошкоджена огорожа. 

На засідання не прийшла

На ще одне судове засідання, яке відбулось 31 серпня, жінка не прийшла. Судове засідання мало розпочатись о 14.00 у Тернопільському міськрайонному суді. Перед початком зібрались очевидці у справі, патрульні, які оформляли ДТП. Була і сама пані Зоткіна. Журналісти намагались з нею поспілкуватись на вулиці, але жінка не реагувала, розмовляла по телефону і йшла в сторону вулиці Чехова. Через кілька хвилин під'їхало чорне BMW, жінка в нього сіла і водій поїхав на задній двір території суду.

Як зазначила секретар, пані Зоткіна, згідно із записами на пропускному пункті суду, в 13.55 заходила в приміщення суду та зареєструвалась. На засідання вона так і не з'явилась. Не було і адвоката жінки. Суддя прийняв рішення розглядати справу без неї.

Після вивчення матеріалів, відео з місця ДТП в нарадчій кімнаті, суд вирішив: обвинувачена має заплатити штраф у розмірі 10 200 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на рік та сплатити судовий збір - 352, 40 грн. Рішення суду набирає чинності після після збігу терміну подачі апеляції. Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом десяти днів з дня його проголошення. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Серьожа Притухла

    Цю шалаву п'яну треба тролити на всю катушку. Бо одна справа, коли людина випила, оступилася, розкаюється, а інша - коли вкрай знахабніла мажориха каже що чорне, то є біле і н@хуй поліцію посилає і ніяким чином не відповідає за себе.
  • ihor babey

    352 гривні! Я вже виїжджаю , беспредел за такі копійки навіть в сні не присниться!
  • Wolter Ternopil

    пішла на х.й!пішла на х.й!пішла на х.й!пішла на х.й!пішла на х.й!пішла на х.й!пішла на х.й!пішла на х.й!
  • Halyna Bondarenko

    То була не собака, а білочка
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up