Партнер рубрики Події

Скандальна водійка Зоткіна не хоче ходити пішки. Оскаржує постанову про позбавлення прав

Скандальна водійка Зоткіна не хоче ходити пішки. Оскаржує постанову про позбавлення прав
  • Дві постанови оскаржує водійка Nissan Наталія Зоткіна. Чергове засідання апеляційного суду відбулось у вівторок, 23 жовтня. 
  • Адвокат подав клопотання, щоб в його підзахисної не забирали водійське посвідчення на пів року, а призначили штраф.

Нагадаємо, біля готелю "Тернопіль" мажорка на Nissan 6 серпня знесла огорожу. З відео, яке поширювали у соцмережах тернополяни, помітно, що вона була не зовсім твереза. Жінка нецензурно висловлювалася на адресу патрульних та відмовилася пройти огляд на стан сп'яніння у медзакладі.  

Згідно з одним із рішень, пані Зоткіна заплатила  штраф за знесені чотири секції турнікетної огорожі на вулиці Замковій та дві пошкоджені секції - 10 610 грн. Позбавили жінку і права керування автомобілем на шість місяців. Ще один суд у справі відбувся 31 серпня. На судове засідання обвинувачена не з'явилась, хоча в суді була. Суд призначив штраф у розмірі 10 200 грн з позбавленням права керування на рік. Але пані Зоткіна подала апеляційну скаргу на цих дві постанови.

Судове засідання в апеляційному суді по одній з них мало відбутись у середу, 4 жовтня о 14.00. Але засідання перенесли у зв'язку з ліквідацією апеляційного суду Тернопільської області. Тепер розгляд апеляційних справ відновили і одне з судових засідань у справі пані Зоткіної мало відбутись 19 жовтня. Проте його перенесли, бо адвокат жінки хотів подати клопотання.

Відео дня

Розгляд апеляційної скарги за ст. 124 "Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна" таки відбувся 23 жовтня. Але на засідання Наталія Зоткіна не прийшла. Був лише її адвокат Володимир Кметик.

У апеляційній скарзі, зміст якої зачитала суддя, захисник пані Зоткіної просив накласти на неї штраф у розмірі 340 грн, замість покарання у вигляді позбавлення прав керування на шість місяців. Бо вважає, що таке покарання є занадто суворим, враховуючи, що пані Зоткіна повністю визнала свою провину, сплатила штраф за пошкоджену огорожу, до адміністративної відповідальності притягується вперше. А висновок суду про те, що пані Зоткіна знесла огорожу і виїхала на тротуар носили суспільну небезпеку для перехожих не грунтується на матеріал справи, оскільки цей факт невстановлений. 

Після судових дебатів та засідання в нарадчій кімнаті, клопотання адвоката про штраф у розмірі 340 грн, замість покарання у вигляді позбавлення прав керування на шість місяців суд не задовільнив. Бо вважає, що такий штраф не є достатнім покаранням для пані Зоткіної, а позбавлення водійських прав є виховним моментом. 

Розгляд іншої апеляційної скарги за ст. 130 "Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції" призначили на 26 жовтня. Згідно з постановою за цією статтею, пані Зоткіну позбавили права керування на рік. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Петро Білецький

    І ше треба було присудити два ляща за хамську поведінку и примусово зашити антиалкогольну торпеду
  • Діонісій

    дайте їй "ключ" від танка, нехай там вишиває, а не тут трясти.
  • David Starr

    Оскаржуй, не оскаржуй - всеодно получиш х**! )
  • Саша

    Суддя тільки атестацію проходила, респект, якби було інше рішення, напевно усі б сміялись ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up