Партнер рубрики Події

Скандальна водійка Зоткіна оскаржує постанови суду

Скандальна водійка Зоткіна оскаржує постанови суду

Дві постанови оскаржує водійка Nissan Наталія Зоткіна. Першу скаргу лише направлено в суд, а от розгляд справи по другій постанові мав бути 4 жовтня. Проте суду не було. 

Нагадаємо, біля готелю "Тернопіль" мажорка на Nissan 6 серпня знесла огорожу. Авто розтрощило частину металевої огорожі і опинилося на пішохідній частині. З відео, яке поширюють у соцмережах тернополяни, помітно, що вона була не зовсім твереза. Жінка нецензурно висловлювалася на адресу патрульних та відмовилася пройти огляд на стан сп'яніння у медзакладі. 

Суд у справі відбувся 31 серпня. На судове засідання обвинувачена не з'явилась, хоча в суді була. суд вирішив: обвинувачена має заплатити штраф у розмірі 10 200 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на рік та сплатити судовий збір - 352, 40 грн.

Заплатила вона і штраф за знесені чотири секції турнікетної огорожі на вулиці Замковій та дві пошкоджені секції - 10 610 грн. 

Відео дня

Але пані Зоткіна подала апеляційну скаргу на дві постанови. Перша від 28 серпня, згідно з якою, суд постановив: накласти на неї адміністративне стягнення у вигляді позбавлення права керування транспортними засобами на шість місяців. Друга від 31 серпня, згідно з якою, суд постановив? покласти на неї адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 10 200 грн з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на один рік.

Судове засідання в апеляційному суді по другій скарзі мав відбутись у середу, 4 жовтня о 14.00. Суддя - Ірина Лекан. Але засідання не було. В суді пояснили, що це у зв'язку з ліквідацією апеляційного суду Тернопільської області. У суді апеляційної інстанції припинили розгляд справ з 1 жовтня 2018 року. Нова структура лише починає працювати, а тому із розглядом справ, як кажуть в суді, все поки незрозуміло. Їм потрібно певний час для вирішення організаційний справ і тоді розгляд справ відновлять. 

А от на іншу постанову ще не призначили ні суддю, ні дату розгляду. Її лише направили до апеляційного суду. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Віка

  • Саша

    Цікаво чи пані суддя (Ірина Лекан) стане на сторону Зоткіної?  Треба потім цю історію вислати тим людям що проводять засіданнях колегій Вищої кваліфікаційної комісії суддів України проводилися співбесіди та визначалися результати кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних судів на відповідність займаній посаді

    Саша reply Саша

    Ухвалення сумнівних рішень

    Як вбачається із реєстру судових рішень та інформації з місцевого видання “Газета Місто”, Лекан у складі колегії суддів винесла постанову про скасування обвинувального вироку Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області, яким було засуджено до 14 та 15 років позбавлення волі братів Лужецьких, обвинувачених у державній зраді.

    Нагадаємо, що брати Лужецькі були затримані співробітниками СБУ в Тернопільській області у 2014році. За твердженнями правоохоронців, нібито, вони займались інформаційною підтримкою терористичних організацій на Сході України, а також вербували жителів Тернопільської області для участі в їх діяльності.

    У подальшому, як повідомляє місцеве видання “Тернопільські гарячі новини”, братів Лужецьких було передано представникам Російської Федерації та терористичним угрупуванням на території Луганської та Донецької областей у рамках обмін українських полонених за формулою 74 на 306 осіб у грудня 2017 року.

    Саша reply Саша

    Саша reply Саша

  • Балушов Андрей

    Тих примазаних тре рішати на місці! Одного завалити і будуть мати страх бо поймуть що суд лінча не пробашляють і не відмажуть!
  • Серьожа Притухла

    Надіюся, люди вчинять самосуд, коли мадам Брошкіна вчудить наступне ДТП...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 На два дні перекриють рух транспорту на вул. Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up