Партнер рубрики Події

Славчикові, якого рятують від ускладнень після кору, погіршало

Славчикові, якого рятують від ускладнень після кору, погіршало
  • У обласній дитячій лікарні продовжують рятувати життя чотирирічному Славчику Яворському, який вже другий місяць лежить у комі від ускладнень після кору. Хлопчик не приходив до свідомості, проте відкрив очі. Батьки не покидають надії, що з дитиною буде все добре.
  • Кілька днів тому Славчику погіршало. У нього піднялася температура, була внутрішньо-шлункова кровотеча.

“Славчикові знову погіршало... було три завмирання... Прошу усіх помолитися, щоб Бог йому допоміг вибратися з цього... Тато і мама у відчаї…, - написала у соцмережі “Фейсбук” знайома родини Людмила Звараш.

Станом на 25 лютого стан хлопчика стабілізувався, але залишається важким, повідомив батько Славчика Василь Яворський. Мама постійно перебуває біля дитини.

- Кровотечу зупинили, почав набирати вагу, - каже батько - Син далі лежить в комі, але відкрив очі. Лікарі кажуть, що він все чує, тому потрібно до нього більше говорити.

Відео дня

На лікування дитини потрібні кошти, батькові вже навіть довелося взяти кредит. Рідні просять усіх небайдужих про допомогу.

Нагадаємо, Славчик Яворський з села Дзвиняч Заліщицького району лежить в комі у реанімації обласної дитячої лікарні в Тернополі. У дитини виникли ускладнення після перенесеного кору. Діагноз - коровий енцефаліт. Медики щодня борються за його життя. Славчик захворів на кір у середині листопада минулого року. Вже після того як дитину виписали з лікарні, вдома його паралізувало.

До слова, кір продовжує прогресувати на Тернопільщині. За даними Тернопільського обласного лабораторного центру, 22 лютого у області було зареєстровано 28 випадків цього захворювання.

Довідка

Кошти на лікування Славчика Яворського можна перерахувати на картку батька: 5167499991584550 (Василь Яворський). Телефон для довідок: 073-126-36-31.

Читайте також: Чотирирічного Славчика рятують у реанімації від ускладнень після кору. Потрібна допомога на лікування

“Я знаю, що моя дитина буде жити”. Мама розповіла про стан Славчика, якого рятують від ускладнень після кору


 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up