“Спасіть мого сина, бо вони його закатують”, - мати підозрюваного у вбивстві випускниці

“Спасіть мого сина, бо вони його закатують”, - мати підозрюваного у вбивстві випускниці

Відсторонити тернопільских поліцейських від справи по вбивству 17-річної випускниці з Вишнівця Ірини Мукоїди вимагають рідні підозрюваного. Облрада пообіцяла взяти на контроль цю справу.

На сесії облради 5 липня начальник Головного управління Нацполіції в області Олександр Богомол доповідав про хід розслідування вбивства випускниці з Вишнівця Ірини Мукоїди. На сесії були присутні рідні Василя, - хлопця якого підозрюють у вбивстві дівчини. 

- Я вас прошу, молю відсторонити тернопільську поліцію від цієї справи! - зі сльозами говорила мати підозрюваного у вбивстві Ірини Мукоїди - Наталія Жук. - Мого сина поліцейські викрали і без мого відома 12 годин мурдували мою дитину! Після чого приїхали на пасовисько за батьком, аби він дав свідчення. Батько алкоголік і більше 10 років не проживає зі мною. Тата поїли алкоголем. А малому вложували ножа в руку і показували, як треба різати, після чого знімали це все на відеокамеру. Старшого сина також вивезли з дому, дві години катували, били його автомобільним підлокітниками в голову та в груди. То в нас така держава, що нині над дітьми знущається?! 

Жінка каже, що поліцейські на свідків тиснуть, люди в селі бояться, вчора був бунт - перекривали дорогу. 

Відео дня

- Мене до дитини не допускають взагалі! - продовжує емоційно мати підозрюваного. - На якій підставі мене до нього не допускають також не знаю! Наш захисник лише вчора добився, щоб я малого побачила. Коли ми зустрілися, він був як зомбі. Чи вони його чимсь напоїли чи що?! Депутати, прийміть якісь міри, спасіть мого сина, бо вони його закатують.

Після виступу матері підозрюваного, головний поліцейський області Олександр Богомол зазначив, що розслідування перебуває на контролі у Генерального прокурора України і голови Національної поліції. Батьки та родичі підозрюваного можуть в будь-який час звернутися для передачі розслідування в іншу область. 

- Я готовий у вівторок надати додаткові матерівали, які підтвердять вину підозрюваного, - наголосив Олександр Богомол. 

Голова обласної ради Віктор Овчарук заспокоює жінку та каже, що дійсно є питання розслідування, є питання експертизи.

- Ми сьогодні балачкою не закриємо слідство, є суд який встановить ту чи іншу вину, - каже Віктор Овчарук. - Ми депутати готові стежити за процесом та звертатися до інших областей, для того аби залучити інших експертів до цієї справи.

Після чого голова облради порадив рідним підозрюваного написати відповідне звернення та надати усі матеріали у апарат облради у відділ звернень.

Читайте також: "Підозрюваний у вбивстві Іринки Мукоїди – під вартою"

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Тарнавський

    Ну невже ніхто в Києві не може прибрати то ХАЙЛО з тої посади ???? Тут в Тернополі останнім часом безпорядок через це ментовське керівнитство
  • Света Каткова

    Шкода загиблу дівчину!! Але в хлопця шкода,хай батьки добються розміщення есгумації тіла загиблої і проведуть експертизу. Якщо правда що вона згвалтована декількома чоловіками перед смертю,то малого відпустять тай взагалі до поліції є запитання.
  • Витёк Кульпа

    Село по будинках ,  якраз є справа чи зліва ці самі будинки .. можливо хлопчина винний (можливо) але якщо беруть батька(алкоголіка) за світка , який з ними не проживає це не нормально ...

    Мені досить жалко дівчину ... але потрібно судити правильно ...
  • Наталка Томченко

    Так так шукали на кого повісити і знайшли саме вашого синочка саме у вашому селі а чого не в сусідньому а чого не в хаті справа чи зліва?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up