Партнер рубрики Події

Страсний тиждень, урожайний на малюків у «Вікні життя»: сьогодні залишили ще й двійняток

Страсний тиждень, урожайний на малюків  у «Вікні життя»: сьогодні залишили ще й двійняток
  • Трьох діток залишили за два дні. Цього разу – близнюків, хлопчика і дівчинку.
  • Дітки доношені, з доброю вагою, але переохолоджені. Вочевидь, мама народила їх вдома. Зараз їх відігрівають медики закладу.

Страсний тиждень у Тернополі багатий на підкинутих малюків: ще двох новонароджених залишили у "Вікні життя", що в приміщенні Тернопільської міськлікарні №2. Про це повідомили читачі, а згодом підтвердила і меддиректорка закладу Ольга Сидорчук.

  • Малюки доношені, вага 2 300 і 2 900 г, — розповіла Ольга Сидорчук. — Вони щойно народжені. Поки що їх оглядають. За результатами попереднього огляду, патологій в дітей не виявили.  

Малючків залишили у «Вікні життя» близько 17 год 29 квітня. Як завжди спрацював сигнал. Коли відчинили вікно, побачили двох малюків. Речей чи все, що потрібно немовлятам, біля них не було.

Відео дня

У лікарні кажуть, обоє малюків були у комбінезончиках із секонд-хенду. Пуповина перев’язана підручними засобами, а не кліпсами. Що дозволяє припустити, що мама народжувала поза мед закладом. Ймовірно, вдома.

Такого «урожайного» періоду на підкинутих немовлят у другій лікарні ще не пригадують. Позавчора зранку, нагадаємо, у «Вікно життя» підкинули хлопчика. Дитині було близько двох тижнів. Той, хто залишив дитину, подбав про неї: біля малюка був пакунок з речами на всім необхідним.

Доки двійнят обстежуватимуть більш ретельно, вони перебуватимуть у другій міськлікарні. Якщо їхній стан не викликатиме занепокоєння у медиків, братика і сестричку, як і попереднього знайду, переведуть до «Малятка».

Читайте також

Називають Володя Великодній: що відомо про хлопчика, якого залишили у тернопільському Вікні життя 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (254)
  • Наталия Трембач

    то добре  що у вікні , а не на мусорку викинула...Щасливої долі діткам.
  • Марія Яропуд

    Шановні мами будь ласка заберіть своїх дорогеньких діточок додому.Я знаю що це сталося від сильного душевного болю,не було кому допомоги.Не дайте нікому називати ваших діточок найди,колись називали байстрюки.Не бійтеся що ви не були в весільному платті і фаті.Бог Вас з діточками не залишить наодинці,будьте в цьому впевнені.А хто зробив Вам таку душевну травму,тяжко відповість .Без Бога ні до порога.
  • Lyubov Remez

    Не судіть і не судимі будете.ніхто не знає чому  так зробила ця жінка. Відомо тільки Богу і лиш він розбудити правильно а не ми.Головне не вкоротила віку цим ангелятам.А якимось батькам стануть радістю .Хай ростуть здоровенькі і щасливі.
    А.ті що роблять оборти це не.є гріхом???А скільки  використовуючи контрасепції це не є гріхом??? Тому що тіло  з пороху  взяте і в порох повернеться а душа є безсмертна.І коли зачинається дитина то перше зачинається душа а потім вже тіло.Так що не судім нікого бо не знаємо хто менш грішний чи той що  робить аборти чи вживає контасепції чи та що народила і поставила в віконце  життя
  • Людмила Бурдейна

    Дай Боже їм гарних батьків!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up