Партнер рубрики Події

Страсний тиждень, урожайний на малюків у «Вікні життя»: сьогодні залишили ще й двійняток

Страсний тиждень, урожайний на малюків  у «Вікні життя»: сьогодні залишили ще й двійняток
  • Трьох діток залишили за два дні. Цього разу – близнюків, хлопчика і дівчинку.
  • Дітки доношені, з доброю вагою, але переохолоджені. Вочевидь, мама народила їх вдома. Зараз їх відігрівають медики закладу.

Страсний тиждень у Тернополі багатий на підкинутих малюків: ще двох новонароджених залишили у "Вікні життя", що в приміщенні Тернопільської міськлікарні №2. Про це повідомили читачі, а згодом підтвердила і меддиректорка закладу Ольга Сидорчук.

  • Малюки доношені, вага 2 300 і 2 900 г, — розповіла Ольга Сидорчук. — Вони щойно народжені. Поки що їх оглядають. За результатами попереднього огляду, патологій в дітей не виявили.  

Малючків залишили у «Вікні життя» близько 17 год 29 квітня. Як завжди спрацював сигнал. Коли відчинили вікно, побачили двох малюків. Речей чи все, що потрібно немовлятам, біля них не було.

Відео дня

У лікарні кажуть, обоє малюків були у комбінезончиках із секонд-хенду. Пуповина перев’язана підручними засобами, а не кліпсами. Що дозволяє припустити, що мама народжувала поза мед закладом. Ймовірно, вдома.

Такого «урожайного» періоду на підкинутих немовлят у другій лікарні ще не пригадують. Позавчора зранку, нагадаємо, у «Вікно життя» підкинули хлопчика. Дитині було близько двох тижнів. Той, хто залишив дитину, подбав про неї: біля малюка був пакунок з речами на всім необхідним.

Доки двійнят обстежуватимуть більш ретельно, вони перебуватимуть у другій міськлікарні. Якщо їхній стан не викликатиме занепокоєння у медиків, братика і сестричку, як і попереднього знайду, переведуть до «Малятка».

Читайте також

Називають Володя Великодній: що відомо про хлопчика, якого залишили у тернопільському Вікні життя 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (254)
  • Наталия Трембач

    то добре  що у вікні , а не на мусорку викинула...Щасливої долі діткам.
  • Марія Яропуд

    Шановні мами будь ласка заберіть своїх дорогеньких діточок додому.Я знаю що це сталося від сильного душевного болю,не було кому допомоги.Не дайте нікому називати ваших діточок найди,колись називали байстрюки.Не бійтеся що ви не були в весільному платті і фаті.Бог Вас з діточками не залишить наодинці,будьте в цьому впевнені.А хто зробив Вам таку душевну травму,тяжко відповість .Без Бога ні до порога.
  • Lyubov Remez

    Не судіть і не судимі будете.ніхто не знає чому  так зробила ця жінка. Відомо тільки Богу і лиш він розбудити правильно а не ми.Головне не вкоротила віку цим ангелятам.А якимось батькам стануть радістю .Хай ростуть здоровенькі і щасливі.
    А.ті що роблять оборти це не.є гріхом???А скільки  використовуючи контрасепції це не є гріхом??? Тому що тіло  з пороху  взяте і в порох повернеться а душа є безсмертна.І коли зачинається дитина то перше зачинається душа а потім вже тіло.Так що не судім нікого бо не знаємо хто менш грішний чи той що  робить аборти чи вживає контасепції чи та що народила і поставила в віконце  життя
  • Людмила Бурдейна

    Дай Боже їм гарних батьків!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up