«Створюємо ліси разом»: на Тернопіллі висадили майже дві тисячі дубових саджанців

«Створюємо ліси разом»: на Тернопіллі висадили майже дві тисячі дубових саджанців

«Створюємо ліси разом!» — це щорічна акція Кременецького лісового господарства.

У Тернопільському районі висадили ліс. Дерева садили учасники акції «Створюємо ліси разом», яку організували працівники Кременецького лісового господарства.

Про це повідомили на сторінці лісгоспу.

Висадили 1800 дубів звичайних із закритою кореневою системою на площі пів гектара на території Збаразького лісництва. «Створюємо ліси разом!» — це щорічна акція Кременецького лісового господарства.

Відео дня

«Перед початком акції провели учасникам інструктаж з техніки безпеки та технології висаджування лісових культур, надали їм саджанці та інструменти. До висадження дерев долучилися представники обласного управління лісового та мисливського господарства, громадської організації «Екоальянс», кафедри геокології Тернопільського педуніверситету, представники засобів масової інформації», — повідомили у Кременецькому лісовому господарстві.

Цю акцію провели під час реалізації програми Президента України «Зелена країна».

«Сьогодні кожен українець особливо має розуміти важливість справи відтворення лісу, висаджування дерев. Україна і на фронті, і в тилу бореться за своє майбутнє. І майбутня незалежна, вільна Українська держава має бути з лісами! Кожне посаджене дерево — це вагомий внесок у зелену скарбницю майбутнім поколінням, нагадування про нескореність та героїчну боротьбу за свободу і незалежність України!», — зазначили у лісгоспі.

Нагадаємо, що у рамках Всеукраїнської екологічної акції «Посади дерево» в експозиційній зоні Кременецького ботанічного саду висадили квітучі дерева та кущі.

 Читайте також:

Кременецький ботанічний сад поповнився новою скульптурою та квітучими деревами (ФОТО)

У парку Шевченка висадили декоративні дерева «Піссарді»

Подружжя митців з Київщини хоче встановити у Чорткові «Дерево подяки»

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач12

    Хороше діло, побільше. Беріть приклад.

keyboard_arrow_up