Сукні - за тисячу доларів та історія крихітки, яку залишила мама. ТОП-5 новин, що найбільше читали у 2019

Сукні - за тисячу доларів та історія крихітки, яку залишила мама. ТОП-5 новин, що найбільше читали у 2019

За 2019-ий рік на сайті "20 хвилин" опублікували майже 10000 матеріалів. Ми виокремили ТОП-5 новин, які найбільше читали. Отже, дивіться підбірку тем, які  зацікавили у минулому році. 

Перше місце у ТОП-5 - трагічна історія про Андрія, який загинув, щойно похрестив дитину у церкві. 

Щойно вийшли з церкви, Андрій сів за кермо однієї з машин і вихав за батьками. Свою дівчину пересадив до першого авто – ніби щось відчував… А потім його не стало. Ще кілька хвилин після фатального зіткнення Андрій жив. Лікарі намагались врятувати хлопця, але дорогою до лікарні його серце зупинилось. 

Відео дня

За кілька хвилин до того він тримав до Хреста новонароджену донечку молодшого брата Віталія. Дівчинку охрестив і їхав з Козови до Вимислівки - за батьком, бабусею і дідусем, аби забрати їх на святкування.

Друге місце серед матеріалів, що мають найбільшу кількість переглядів - історія маленької дівчини, яку у вікні пологового відділення міської комунальної лікарні №2 залишила мама. 

"Від неї відмовилися мама, зараз вона зовсім сама, але, впевнена, на неї чекає щасливе майбутнє", - розповідала лікар-неонатолог пологового відділення міської комунальної лікарні №2 Оксана Фтьомова. 

Медсестра розповіла, що то перший випадок за вісім років, коли нам принесли дитинку. Спочатку блимнуло світло, прозвучала сигналізація, відчинили – а там маленьке янголятко, заплакало. Працівниці швиденько забрали дівчинку.

З пологового відділення дівчинку перевели у обласну дитячу лікарню, а згодом - у дитячий будинок. А потім її удочерили. Ми кілька місяців відстежували історію цієї маленької красуні та допомагали, як могли. Більше про це згодом. 

3-тє місце у нашому топі - текст про вартість випускних суконь. Пишні сукні нюдових кольорів та брючні костюми: на святі випускників-2019 двох однакових образів годі було знайти. Кожна із дівчат хотіла виділитись та зробити свято незабутнім.

Четверту сходинку займає матеріал про те, як призовника у військкомат забирали. 

"Військкомат вночі відловив 40 молодиків. Зараз вони на Тролейбусній. Там є батьки і рідні, рвуться в середину" - таке повідомлення редакція отримала вранці 14 жовтня. Як кажуть рідні, хлопців затримували невідомі, які заламували їм руки, прикладали силу та насильно везли до військкомату. При цьому, як кажуть батьки, ніхто не представлявся, а повістки хлопці не отримували.

Працівники військкомату та представники поліції сказали батькам, що хлопців не затримали, а "запросили" до військкомату. Згодом конфлікт вичерпався.

Завершує ТОП-5 сумна історія про вбивство Діани з Теребовлянщини. 

Трагедія сталась 14 вересня у селі Воля, що на Теребовлянщині. Дівчині, яку вбили, у серпні виповнилось 18 років. Як стало відомо, ножем дівчину порізав у ревнощах її колишній хлопець.

Ці матеріали зібрали найбільшу кількість переглядів на сайті " 20 хвилин". На жаль, деякі з них пов'язані з трагедіями та втратами... Та були у минулому році й інші, більш позитивні та лайфові історії. Маємо надію, що у 2020-му у ТОП-5, як і вжитті, буде більше позитиву та приємностей. 

 

"20 хвилин бажає вам гарного настрою, незалежно від новин. 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up