Учасники конкурсу презентували страви у незвичній подачі: суп-пюре, різнокольорові вареники, куряче суфле, суші-млинці, картопляні зрази, запечена риба.
Конкурс професійної майстерності кухарів закладів дошкільної освіти міста "Кмітливий кухар" відбувся 19 вересня на базі Галицького коледжу ім. В.Чорновола, повідомляє сайт міського управління освіти та науки.
Головне завдання кухаря – готувати не тільки смачну страву, а й корисну та поживну. Продемонструвати мистецтво готування їжі виявили бажання шестеро учасників: Гуменюк Н., Сцібайло О. – ЗДО №9, Градова Г. – ЗДО №17, Пукас О. – ЗДО №23, Рей Л. – ЗДО № 27, Ковальова Т. – ЗДО № 29.
Конкурсанти розповідали про себе, про улюблену професію кухаря та під час практичного туру готували страви для дитячого харчування, демонструючи різні техніки, дотримуючись усіх вимог щодо технології приготування страв.
За роботою учасників ретельно стежили члени професійного журі: Пясечна Н. – майстер виробничого навчання ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі, Красножон О. – директор мережі піцерій «Челентано», Мелешко Н. – завідувачка відділення за професією «Кухар. Офіціант. Бармен» Галицького коледжу, Антонюк І. – головний спеціаліст управління освіти і науки ТМР.
В процесі готування їжі учасникам були продемонстровані презентація та технологічні картки про альтернативне харчування за Є.Клопотенком.
Учасники конкурсу презентували страви у незвичній подачі: суп-пюре, різнокольорові вареники, куряче суфле, суші-млинці, картопляні зрази, запечена риба.
Переможцями конкурсу визнали кухарів із ЗДО №9 - Гуменюк Н., Сцібайло О.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 17 від 24 квітня 2024
Читати номер