Партнер рубрики Події

Тернопіль матиме арт-хостел

Тернопіль матиме арт-хостел
Створити мистецьке житло, придатне для проживання та проведення у ньому мистецьких заходів, збирається тернополянин Сергій Балуцький.

Його проект “Арт-хостел “Дім їжачка” цього року зайняв перше місце у конкурсі бізнес-планів. Ним одразу зацікавились кілька осіб. Однак конкретних пропозицій, щоб реалізувати проект, хлопець так і не отримав. 
- Це нестандартний проект. Нічого схожого у Тернополі досі не було, - розповідає Сергій Балуцький. – Це буде такий хостел, де можна буде просто переночувати, а з іншого боку, для жителів міста, це буде місце проведення різноманітних творчих зустрічей та вечірок.
Ідея поєднати хостел з творчою майстернею нова не тільки для Тернополя, але й для інших міст України, переконує Сергій Балуцький. На розробку бізнес-плану він витратив небагато часу.
- Головне - все чітко і правильно розписати, - каже хлопець. – Важливо зробити правильні розрахунки, адже потрібно орендувати квартиру, цікаво її декорувати, підібрати гарні меблі.
У арт-хостелі має бути дві спальні, кухня, вітальня, продовжує Сергій. Кожна кімната буде декорована в іншому стилі. Проживання у “Домі їжачка” коштуватиме 100 грн. У цю вартість входить проживання, сніданок та цікаві заходи.
- Свої розрахунки я проводив для створення мистецького житла лише в одній квартирі, - каже Сергій. - Підрахував, щоб реалізувати ідею, треба викласти 40 тис. Думаю, якби проект окупився, то у майбутньому таких хостелів можна буде зробити і декілька.
Арт-хостел зорієнтований також на потік туристів під час Євро – 2012, які захочуть не лише подивитись футбольний матч, а й відпочити.
 

 Світлана ГРИВАС,
0-96-709-74-60

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Прекрасна ідея. Big up!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up