Партнер рубрики Події

Тернопіль отримав статус «Молодіжна столиця України 2020»

Тернопіль отримав статус «Молодіжна столиця України 2020»

24 січня в Українському Домі «Перемога» стартував Всеукраїнський молодіжний форум «Молодь Offline», під час якого понад 350 учасників обміняються досвідом в напрямку розвитку молодіжної політики.

Серед учасників форуму: заступник Міністра культури, молоді та спорту України Олексій Сівірін, міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Сімашкевич, виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан, голова Наглядової ради Національного конкурсу "Молодіжна столиця України 2020" Олександр Ярема, Голова Правління Українського інституту міжнародної політики Ростислав Томенчук, Генеральна секретарка Національної Молодіжної Ради України Наталія Шевчук, а також представники місцевих та всеукраїнських молодіжних організацій.

Міський голова Тернополя Сергій Надал зазначив, що назва форуму «Молодь Offline» наголошує на живому безпосередньому спілкуванні, адже саме це є найціннішим в еру розвитку інформаційних технологій і соціальних мереж.

Відео дня

Однією з найголовніших частин події стало урочисте вручення Тернополю статусу «Молодіжна столиця України 2020». Передали почесне звання міському голові Сергію Надалу та головам молодіжних організацій Тернополя очільник Кам’янця-Подільського Михайло Сімашкевич та офіційні представники Національного конкурсу «Молодіжна столиця України», повідомляє пресслужба міської ради.

«Приємно перейняти естафету молодіжної столиці від міста з дивовижною історією, що стало однією з візитівок України і Східної Європи - міста Кам’янця-Подільського, - наголосив Сергій Надал. - Від усієї молодіжної спільноти міста дякую журі національного конкурсу, яке високо оцінило наші здобутки і наше прагнення перемогти. Ми йшли до цієї відзнаки, з року в рік покращуючи показники у сфері молодіжної політики».

Як підкреслив голова Наглядової ради Національного конкурсу Олександр Ярема, перемога у конкурсі надасть тернопільській молоді нові можливості та відкриє нові шляхи, а здобуття почесного звання «Молодіжної столиці України» означає, що влада міста зуміла знайти спільну мову з представниками тернопільської молоді.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • UpToNoGood

    І які ж можливості та перспективи відкриває для молоді ця "Молодіжна столиця"?
  • Іван Українець

    Все це блеф і маніпуляція з тою молодіжною столицею в Тернополі !! Надал поїхав на фінальний відбір конкурсу і "домовився"!!  Тверезомислячі люди знають і розуміють, що це все треба одній людині - Надалу - щоб виграти вибори мера. БО той зрозумів, що одних пенсіонерів, з якими "граються" за гроші платників податків в єднання поколінь і т.д. -МАЛО і вони стають "інколи" мудрішими і їх кількість зменшується)) 25-50 рр. - читають фейсбук і інетрнет і можуть більш-менш інформацію аналівати і не так легко ведуться на інформаційні маніпуляції, піар за свої ж гроші ("промивання мозгів" в телевізорах в гром.транспорті,на продажних тв-каналах, інтернет-зливних бачках фартушняків/савчуків і т.д.) а Є 18-25 - СТУДЕНТИ!!!, яких вони насправді вважають тупими і безмозглими, яким можна організувати танцульки, "пяні" фестивалі, дискотеки і т.д. і тим більше не треба "для радості"!!!! Так що включайте мізки, шановні тернополяни. якщо вони у вас є..бо у жовтні вибори і добре думайте..щоб потім не нарікати через місяць і не виписувати тут, кого ж вибрали..!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up