Тернопільобленерго на 6 лютого скоротило час відключення електроенергії

Тернопільобленерго на 6 лютого скоротило час відключення електроенергії

Світло планують подавати за схемою 6 годин електроенергія є, а 3 години – немає.

В понеділок, 6 лютого, енергетики намагатимуться вимикати електроенергію лише на період «вимкнення електроенергії» (тобто за схемою 6 годин електроенергія є, а 3 години – немає).

Про це йдеться на сайті Обленерго. 

Доведений НЕК «Укренерго» ліміт споживання для нашої області, дозволяє більшу частину доби обмежуватися відключеннями лише основних черг. Проте, у періоди максимального навантаження, орієнтовно з 07:00 до 11:00 та з 17:00 до 22:00, можливі знеструмлення додаткових черг споживачів.
Тобто, окрім основних черг, може знеструмлюватися і додаткова черга, яка в Графіку позначена як «можливе вимкнення електроенергії».

У ВАТ «Тернопільобленерго» наголошують, що все залежатиме від ситуації в енергосистемі країни та рівня споживання електроенергії.
Енергетики черговий раз нагадують, що стан в енергосистемі країни залишається складний і тому звертаються до споживачів використовувати електроенергію раціонально та користуватись енергоємними приладами почергово. Це дозволяє знизити навантаження на енергосистему та зменшити необхідність застосування обмежень.

Відео дня

Нагадаємо, раніше Обленерго оприлюднило графіки відключення електроенергії з 6 по 12 лютого.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (39)
  • Марія Василик

    Дякувати богу що так є
  • Дана Ганущак

    Дай боже щоб так і було !
  • Nata Nata

  • Леся Крикавська

    мабуть тому , що приїхала Верещук ( а це дійсно  християнка) ось і навела порядок.

    Roman Nahaliuk reply Леся Крикавська

    Леся Крикавська , ви дійсно у це вірите??? Чи ви просто дебіли??? Совок не полоханий, мені шкода , але таке сміття як ви вибрало укрсучвладу, ще й за батоги дякуєте? Воістину з раба людини не вийде , горбатого могила випрямить...

    Валентина Кравченко reply Леся Крикавська

    Леся Крикавська Ой,як хочеться  вірити.

keyboard_arrow_up