Тернопільські моржі відсвяткують день народження клубу рекордами і флешмобами

Тернопільські моржі відсвяткують день народження клубу рекордами і флешмобами
  • У неділю, 23 лютого, в парку "Топільче" в 10:00 стартує Зимовий фестиваль "Галицькі моржі, 2020"! Реєстрація учасників - з 9:30.
  • Усім учасникам організатори обіцяють гарячу рибну юшку та глінтвейн, подарунки від спонсорів, а переможцям - грамоти та медалі.

Про святкування дня народження клубу шанувальників зимового плавання та загартування "Нептун" на своїх сторінках у соцмережі повідомляють його учасники.

"Нашому клубу - 34 роки, цього року подія буде у форматі фестивалю, і в межах фестивалю будуть проведені, за доброю традицією клубу, змагання з зимового плавання - заплив на 25 метрів.", - розповідає заступник голови клубу "Нептун" Яків Сидорук .

Відео дня

Під час Зимового фестивалю "Галицькі моржі, 2020" на моржатнику відбудеться:

- запливи на 25 метрів;

- масове занурення бажаючих під гаслом: «Ми нептунці, ми моржі, дружні, гонорові, закликаємо до нас, будемо здорові!» разом з Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення;

- презентація рекордів Василя Шевчука моржа з Хоросткова;

- встановлення рекорду м. Тернополя: «Розірвання руками відривного річного 365 сторінкового календаря» Андрій Балабух, с. Яблунів;

- змагання моржів з зимового плавання, водні перегони на сноутюбах та на серфінгах;

- змагання «Сильні руки» - канат, турнік, бруси, відтискання від підлоги на одній руці;

- перегони моржів на сноутюбах у Савич-парку.

Усі бажаючі зможуть підтримати благодійну акцію Благодійна акція "Казковий автомобіль" та придбати диск з казками за 100 грн, щоби допомогти купити спеціальне авто для дітей з вадами опорно-рухового апарату.

"Ця благодійна акція допоможе зібрати кошти для купівлі спеціалізованого автомобіля. Ми протягом дня дуже багатьом людям розказали про те, що діти з проблемами опорно-рухового апарату озвучили казки, вірші тернопільських письменників для дітей слабозорих, і купівля диску це повага до їх праці і бажання творити добрі справи, а також можливість допомогти придбати авто, облаштоване до потреб цих дітей та підлітків", зазначає Яків Сидорук, морж з 25-річним стажем, зараз не моржує, але організацію не залишає:

Організатори фестивалю ГО "Тернопільський Клуб любителів зимового плавання та загартовування "Нептун" та Тернопільска міська рада.

Читайте також "Проблема - зайти у воду, а задоволення є потім": історії тернопільських моржів
«Якщо все зробити грамотно, ніколи не захворієш»: лікар про моржування
“Перед моржуванням треба знімати шапку, а не голову»
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • ВолодяУкраїна!!!

    З дитинства приходив на територію клубу третон завжди там відпочивали та просто гарно проводили час багато тернополян від молодих до літніх людей сам клуб третон заснований  давно а що до сміливості стати учасником цього клубу для цього потрібно мати достатньо часу щоб себе підготувати до моржуваня .
  • тарас

    тут просто якась проблема з головою навіть скажений пес не лізе в холодну воду

    Богдан Богданович reply тарас

    Ну ти мочиш :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up