Тернопільські повії вже кидаються на людей

Тернопільські повії вже кидаються на людей
Я не хочу подарувати їй такого – щоб мене в мої 62,5 роки під моїми вікнами побила повія?! А в нас же тут діти ходять. Мені ж вона погрожувала розібратись і з онуками, - каже Лідія Попадюк
Побиті пальці, груди, руки – так завершився для тернополянки похід до сміттєвого баку. Повія, яка пила на зупинці поруч, пригадала жінці її давні зауваження з приводу розпивання алкоголю і почала бити. У хід пішли пляшки і лопати

У Тернополі на «Східному» на місцеву мешканку напала повія. Остання облила тернополянку горілкою та побила її.  Тернополянка намагається притягнути «нічного метелика» до відповідальності.

Інцидент трапився на вул. Протасевича, 5 жовтня близько 19.00. Про це у редакцію повідомила донька тернополянки.

– Дістало вже. Скільки років це можна терпіти? Мало того, що через тих повій страшно пройти біля зупинки, то тепер ще й на людей нападають без причини, – каже Оксана І. (прізвище ред. відоме). –  Вчора повія побила мою маму. Мама виносила сміття, а та накинулась на неї.

За словами пані Оксани, мешканці вул. Протасевича роками борються проти таких сусідів. Адже ті облюбували зупинку громадського транспорту біля  магазину «Христя» - і ні дівчатам пройти, ні дітям. Тернополяни роками просять міліцію та владу, щоб нарешті забрали з-під їхніх вікон тих панянок, однак безрезультатно. 

– Мені, щоб винести сміття, треба пройти біля зупинки, – розповідає тернополянка Лідія Попадюк. – Йду, а на зупинці сидять дві повії, п’ють (місцеві вже знають їх в обличчя – прим. ред). Я колись вже їм робила зауваження. А  цього разу проходжу мовчки. Одна з них починає всіляко обзивати мне. Я не зупиняюсь, йду далі. Кажу їй: «Слухай, я що, тебе чіпаю? П’єш, то пий». Чую, а на мене щось полилось. Дивлюсь, а вона ллє горілку на мене і кричить, що зараз мене напоїть.

Вхопилась за ломаку та шуфлю
Далі повія, за словами тернополянки, почала кидати у неї пластиковими стаканчиками, штовхати в плечі. Жінка впала, руками впершись об обруківку.

 
– На бруківці був обрізок дошки, – продовжує пані Лідія. – Я бачу, що вона на мене нападає, схопилась за ту дошку. Розвертаюсь, а вона вже наді мною замахується порожньою пляшкою, хоче нею бити. Я почала оборонятись дошкою. Вона ще більше розійшлась, схопила якусь ломаку і знову напала. Добре, що у мене був пакет зі сміттям, то деякі удари на нього припали. Далі повія вхопилась за шуфлю – вона стояла поруч, бо комунальники бруківку кладуть. І замахнулась на мене.
Жінка почала кликати на допомогу робітників. Вони відігнали «панянку». Однак та не дозволяла жінці піти додому. Врятував ситуацію сусід, який саме вийшов виносити сміття. 


– Він схопив її, притримав, поки я побігла за телефоном, – каже пані Лідія. – А вона зрозуміла, що хочу викликати міліцію, забралась із тієї зупинки пішла у двір пити. Згодом приїхала міліція. А та панянка чого там тільки почала не витворяти – і гарчала на міліцію, і кричала, і нужду почала справляти у дворі.

Правоохоронці забрали повію у відділок. Перелякана і мокра тернополянка відмовилась їхати у такому вигляді – слідчий опитував її вдома.

– У мене побиті пальці, груди, плечі, – додає Лідія Попадюк. – Сьогодні (6 жовтня – прим. ред.) йду на медичну судову експертизу. Я не хочу подарувати їй такого – щоб мене в мої 62,5 роки під моїми вікнами побила повія?! А в нас же тут діти ходять. Мені ж вона погрожувала розібратись і  з онуками.

Повія відмовилась від показів
За словами тернополянок, повії не уперше провокують сварки із місцевими мешканцями. Одного разу сварка закінчилась викликом міліції.

– Якось одна з повій нагрубила мамі, – додає пані Оксана. – Мама викликала міліцію, але заяви тоді не писали. Наступного дня її подружки привели її до мами, змусили вибачитись та пару разів дали по лиці. Але останній випадок – це вже перехід усіх меж.

Пані Оксана звернулась до міського голови. Той, за словами жінки, пообіцяв влаштувати серйозну розмову з міліцією. Пробують розібратися у ситуації і правоохоронці.

– Міліція встановила особу нападаючої. Це громадянка 1985 року народження, проживає на вул. Лесі Українки, – кажуть у прес-службі обласної міліції. – Від проходження освідчення вона відмовилась, надавати будь-які покази – також. Правоохоронці порушили  кримінальне провадження. Внесли в ЄРДР за частиною І ст. 125 КК «Умисне легке тілесне ушкодження» .

За неофіційною інформацією, згадувану панянку уже кілька разів притягували до адмінвідповідальності через заняття проституцією.

Відео дня


– Близько двох тижнів тому біля нашого будинку був міський голова, – додає пані Оксана. – Люди так і казали: «Заберіть нарешті тих ку…в з-під наших вікон». 


Мешканці вулиці Протасевича сподіваються,  що після цього випадку на проблему сусідства з повіями міська влада та міліція звернуть увагу.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Шкода жінку. Тих к.. звідти ніхто не забере
  • тойво

    в долі самі знаєте хто. кур*и там стояли і будуть стояти.

  • Ellaa

    дуже зле мати таке сусідство
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up